Aký bude v posteli? Prekvapí vás, čo ho prezradí!

Podľa toho, čo rád maškrtí, môžete zistiť, aký sex vás s ním čaká.

25.09.2014 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Čo vás s ním čaká?
debata

Keď maškrtí zmrzlinu

Tak to ste šťastná žena! Jeho zmysly sú nastavené na jemné zvádzanie, ktoré vrcholí sexuálnou smršťou. V posteli vás bude rozmaznávať ako kráľovnú, tohto chlapa sa držte.

Siahne po gumených medvedíkoch?

Je to špeciálny exemplár! Priznajte si úprimne, poznáte ešte iného chlapa, ktorý má rád takéto cukríky? Jeho sexuálne chúťky sú rovnako netradičné. Pripravte sa na vzrušujúce prekvapenie, po noci s týmto chlapom si zaručene poviete: „Tak niečo také som ešte nezažila“.

Rozbalí si čokoládu

Aké sympatické! Rozumie ženám a má s nimi bohaté skúsenosti. Sexuálne fantázie svojej partnerky vždy splní nad očakávania. S týmto mužom sa cítite skvelo všade, aj v posteli.

Objedná si čokoládový zákusok

Maškrtenie si vychutná najradšej v kľude, bez zhonu. Je to pokojný typ a presne tak sa správa aj v posteli. Jeho zvádzanie je dlhé a milovanie si užíva do poslednej minúty.

Bez čipsov ani jeden deň

Prijaté kalórie túži spáliť. A to vášnivo, rýchlo, neočakávane vzrušujúco. Ide rovno na vec, svojimi zručnosťami vám vyrazí dych. Ale o chvíľu je po všetkom!

Miluje popcorn

Váš sex má dobre premyslený a neustále si ho prehrával v hlave. V posteli ide podľa svojho plánu, očakávajte sex ako na horskej dráhe. Chvíľu je to skvelé, ale potom zasa príde slabšie miesto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #túžby #maškrty

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....