Myslí počas sexu s vami na inú? Zrejme áno

Flirtuje môj partner, keď nie som po jeho boku? Kontroluje mi mejl? Aj vás zaujímajú tieto otázky?

23.09.2014 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Čo máš váš drahý v hlave počas sexu?
debata

Čo skrývajú muži vo svojich hlavách? Ako sa správajú, keď sú vonku bez vás? Aj vás trápia takéto otázky? Práve na ne sa vo svojom výskume zamerala americká sexuologička Debby Herbenick z univerzity v štáte Indiana. A výsledky sú viac ako zaujímavé.

Z výskumu napríklad vyplynulo, že až 71 percent mužov myslí počas sexu na inú ženu, než na tú, ktorú má práve v posteli. A tak sexuologička radí, aby ste vášho drahého radšej netrápili takouto otázkou, pretože úprimná odpoveď by vás určite nepotešila. Takéto predstavy totiž neznamenajú, že vás nemiluje alebo že sex s vami je nudný. Ide výlučne o predstavy, ktoré prichádzajú spolu so sexom. A priznajte si, že aj vy si v v posteli občas predstavujete niekoho iného.

61 percent mužov flirtuje, ak je bez svojej partnerky niekde vonku. Ale v tom nevidí sexuologička až taký veľký problém. Podľa nej sa na to treba pozrieť z lepšej stránky a uvedomiť si, že po svojom boku máte atraktívneho muža, ktorý má u žien úspech. Ale on si vybral vás. A občas si predsa zaflirtujete aj vy, alebo nie? Pokiaľ flirtovanie zostane v rámci istých hraníc slušnosti, je to celkom prirodzené správanie.

52 percent opýtaných mužov z času na čas nazrie do mobilu či mejlovej schránky svojej polovičky. Pre vás to znamená, že muž vás miluje a má veľký strach, že by vás mohol stratiť. Ak niečo také zistíte, skúste sa zamyslieť… Dávate vášmu drahému nejakým spôsobom najavo, že by sa o vás mohol báť? Nespomínate napríklad často vášho ex či niektorého kolegu z práce?

19 percent mužov svoju partnerku podviedlo. Ak si teda sadnete so svojimi štyrmi kamarátkami, štatisticky je celkom pravdepodobné, že jedna z vás je podvádzaná. Podľa sexuologičky vedie k nevere najmä nuda v posteli. Aj muži túžia byť podľa nej zvádzaný a čím rafinovanejšie, tým lepšie. Nemusíte prikývnuť okamžite na ich návrh na sex, skúste celú hru nejakým spôsobom ozvláštniť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #flirt #správanie #výskum #zvádzanie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...