Márnivá a milujúca. Žena v znamení váhy

Upozornenie na úvod: Tak, ako žiadna žena, ani žena v znamení váhy nie je pre každého muža.

23.09.2014 09:00
debata
Žena v znamení váhy. Foto: SHUTTERSTOCK
váhy, znamenie váhy Žena v znamení váhy.

Tromf v diskusiách
A v prvom rade nie pre toho, kto chce jemnú ženu. Ten by si túto októbrovú krásavicu nemal začať motať okolo prsta. Hrozí mu totiž, že ho tromfne v každej diskusii. A to máloktorému mužovi vyhovuje. Žena v znamení váhy je charakteristická logickým myslením a improvizáciou. Neexistuje téma, ku ktorej by sa nevedela vyjadriť.

Má rada peniaze
Žena v znamení váhy má veľmi blízko k prívlastku „márnivá“. Patrí totiž k tým, čo zbožňujú luxus, kvalitné jedlo a drahé šaty. Chcú tiež pekne voňať a veľa cestovať – a na to všetko potrebujú predsa veľa peňazí. Mimochodom, zarobí si ich aj sama…

Vzťah na piedestáli
Sú ženy, ktoré všetkú svoju energiu venujú práci, kariére. A poto sú ženy, ktoré sú predovšetkým matkami. Aká je žena v znamení váhy? Tá si nadovšetko váži svoj partnerský vzťah. Je u nej na piedestáli. Najpodstatnejšie zo všetkého pre ňu je, kto po jej boku žije, kto ju zdobí. Samotu neznáša, sama žiť ani nevie. Prenáša sa to aj do práce, ľahšie sa jej pracuje v tíme.

Vyšliapu cestu nahor
Ako sme už spomenuli, muž je jej súčasťou. Bez neho je nekompletná. Veľmi sa bude zaujímať, kde pracuje, za akých podmienok, s kým a ako by to mohol zlepšiť. Častokrát sú práve tieto ženy tými, ktoré mu vyšliapu cestičku nahor a odstránia všetky prekážky, ktoré mu na tejto ceste zavadzajú. To potrebuje uznanie, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #znamenie Váhy #logika #márnivosť #kariéristka

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...