Čo sa možno v sexe priučiť od lesbičiek?

Takmer osemdesiat percent lesbičiek pri sexe s partnerkou dosiahne zakaždým orgazmus. Ženy pri sexe s partnerom pritom ostávajú na úrovni chabej polovice.

20.09.2014 08:00
lesbický vzťah, sexualita Foto:
Milovanie pre dve ženy je predovšetkým hra. Skúste to tiež so svojím partnerom.
debata

To je určite dobrý dôvod pozrieť sa na to, čo robia v posteli dve ženy inak, ako keď sú v nej s mužom.

Nerobte zo sexu vedu

Možno sa vám to stalo aj v živote. O niečo sa stoj, čo stoj snažíte a výsledok nie a nie prísť. Potom necháte veciam voľný priebeh, prestanete tlačiť na pílu a bác. Efekt ako hrom. Tak je to aj v sexe. Milovanie pre dve ženy je predovšetkým hra. Plná slasti, nehy a aj preto nie vždy naozaj dosiahnu orgazmus, ale nejako veľmi im to nevadí. Vďaka tomu, že sa oň nesnažia od prvej chvíle, sú však uvoľnené, nespútané a paradoxne sa tešia z vrcholnej slasti naozaj častejšie. Skúste túto hravosť absolvovať aj pri milovaní s mužom.

Viac trpezlivosti

Partnerovi bude potrebné pripomenúť, že práca chvatná – málo platná. Teda pre partnerku. Ženy potrebujú na orgazmus stimulovať omnoho viac erotogénnych zón ako muž a vyžadujú aj viac času. Ak sa muž bude radiť svojim časovým harmonogramom, málokedy s ním dosiahnete plnohodnotné uspokojenie. Preto nastavte milostné hodiny na dĺžku, ktorá vyhovuje vám. Partner sa rád prispôsobí, veď dlhší sex je viac slasti aj pre neho. S trochou snahy sa dá zhoda docieliť veľmi rýchlo.

Nebuďte lenivá

Veľmi zásadná zmena. Lesbické páry počas jedného milovania viac ráz vymenia aktívnu a pasívnu pozíciu. Aj preto sa k orgazmu dostanú úspešnejšie. Prax heterosexuálnych dvojíc je obvykle o akcii partnera a prijímajúcej úlohe ženy. Striedajte aktivitu, vymeňte si pozície, nebojte sa prebrať rozkoš do vlastných rúk a striedajte sa v dávaní, prijímaní aj vyvolávaní slasti. Zmena sa rýchlo prejaví.

Zmeňte myslenie typu štart a cieľ

Sex pre lesbičky málokedy začína úvodom a končí vyvrcholením. Tento vzorec zaviedli heterosexuáli, ale pre kvalitnú rozkoš nie je úplne ideálny. Jednoducho povedané, mužovým orgazmom nemusí končiť celé milovanie. Môže byť len začiatkom, predjedlom, úvodom k noci, plnej rozkoší. Verte či nie, ak neskončíte sex prvým mužským vyvrcholením aj vy si prídete na svoje. Je to overený recept z postelí, kde prím hrajú ženy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #lesbický vzťah #sexuálna praktika

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...