Dajte zbohom zlej nálade! Tieto tipy zaberú

Inšpirujte sa pozitívnymi ľuďmi vo vašom okolí a vyskúšajte tieto tipy.

19.09.2014 15:00
smútok, smutná žena, bezmocnosť Foto:
Zasa vás dobehla zlá nálada?
debata

Šťastie neznamená len výhru v lotérii

Iste, náhla výhra v lotérii by vám poriadne zodvihla náladu. Ale… Je viac ako pravdepodobné, že v živote lotto nevyhráte. Takže je na mieste, aby ste sa poobzerali po takých okamihoch šťastia, ktoré prinášajú bežné dni. Bozk od vašej lásky na parkovisku, teplá káva s príjemnou kolegyňou ráno v kaviarni či pochvalné gesto šéfa na porade. Nie sú to maličkosti… Ale to si uvedomíte až v momente, keď o ne prídete. Tak si ich vychutnávajte, pokiaľ môžete.

Ste dobrá!

Hovorte si to aspoň raz denne. Kto iný by vás mal chváliť, ak nie vy sama? Myslite na vlastné sily, na to, že čo si zaumienite, aj dokážete. vyzbrojte sa sebavedomím, cesta životom bude ľahšia.

Neporovnávajte sa s ostatnými

Jeden je lepší v tom, druhý v onom. Ale na čo sa zožierať závisťou, že nemáte to či tamto? Naozaj sa máte tak zle? Ak sa zamyslíte, prídete na to, že vám vlastne nič podstatné v živote nechýba. Iste, túžite po maličkostiach, ale kvôli nim sa predsa neoplatí zožierať donekonečna.

Skvelí ľudia

Je fajn, ak sú vaši kamaráti optimisti, ktorí vás dokážu ťahať dopredu. Zabudnite na večne nespokojných ľudí, ktorí sa sťažujú na nespravodlivosť osudu, ale vlastný život nevedia chytiť do vlastných rúk. Energia je nákazlivá a tým sa riaďte aj pri výbere tých, s ktorými trávite voľný čas.

Zbohom, zlý deň

Napriek tomu, že máte za sebou zlý deň, ukončite ho pozitívne. Do postele si nikdy neľahnite s čiernymi myšlienkami či nevyriešenými problémami. Ak sa dá, zaspávajte s čistou hlavou a tak, aby ste sa na nasledujúci deň mohli tešiť, nie sa ráno zobúdzať s obavami a strachom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ľudia #šťastie #optimizmus

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...