Štyri spôsoby, ako si viac užiť polohu odzadu

Patrí k najrozšírenejším polohám, ale máloktorá z dvojíc vyčerpá jej skutočný potenciál.

17.09.2014 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Poloha odzadu bude na novom mieste úplne niečím iným.
debata (4)

Pri polohe odzadu si na svoje príde muž aj jeho partnerka. S pár vylepšeniami však môže byť všetko ešte lepšie. A o to v sexe predsa ide.

Vyjdite z postele

Na polohe odzadu je fajn, že nepotrebuje príliš veľa priestoru na realizáciu. Popravde ani veľa prípravy. Dokonca ani vyzliekania. Je to ideálna forma na rýchlovky, alebo dobrodružné akcie. Prostredie vie ovplyvniť kvalitu sexu do značnej miery a preto je poloha odzadu v posteli tak trochu mrhaním. Vyskúšajte ju v obývačke, kúpeľni, v chodbe, na zemi, alebo trebárs aj niekde v exteriéri. Na novom mieste to bude niečo úplne iné.

Pozrite sa na seba v odraze

Nedostatkom polohy odzadu je fakt, že môže ľahko skĺznuť do nudy. Partner vidí váš chrbát a vy pozeráte akurát do steny. Na tom veľa romantiky nenájdu ani čerství zaľúbenci. Jednou z alternatív je preto oddať sa tejto polohe pred zrkadlom. Je sexi vychutnať si pohľad na milujúcu sa dvojicu, keď ste pomilovanou práve vy. S týmto návodom sa poloha odzadu zaradí medzi tie najerotickejšie.

Doprajte si kúsok „čili“

Ak ste niekedy chceli skúsiť niečo drsnejšie, začnite práve pri polohe odzadu. Či už je to pár rán na zadoček, alebo drsnejšie slová, všetko bude omnoho viac príťažlivejšie, keď si pri tom nebudete musieť hneď hľadieť do tváre. Skúsite niečo nové, zoznámite sa s novou úrovňou erotiky a využijete možnosti polohy, o ktorej ste si mysleli, že vám nemá už príliš čo ponúknuť.

Prevezmite kontrolu

Nemusíte byť pasívnym článkom dvojice. Prečo aj. Žena má v pozícii na kolenách viac možností ako byť v pasívnej pozícii. Začnite prirážať vlastným rytmom. Ohnite , alebo vyrovnajte chrbát. Natočte panvu, vychutnajte si nové uhly vniknutia a prídete na to, že je to mnoho viac sexi, ako keď necháte aktívnu časť práce iba na partnera.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...