Skúste vášnivé láskanie trochu inak

Slovo láskanie v každej žene vzbudzuje príjemné chvenie.

14.09.2014 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Skúste láskanie niekde, kde nemusíte byť priamo na očiach, ale nie ste ani príliš skrytí.
debata

Ak máte však pocit, že sa do tejto činnosti vkráda stereotyp a vaše ruky, nohy a pery chodia po partnerovi tak automaticky ako umývate riady, je čas vyskúšať láskanie trochu inak. Pretože nič nie je krajšie, ako keď sa pre nehu a vášeň obaja opäť zapálite. Nič nebude automatické.

Spoznávanie po pamäti

Hra na slepú babu baví nielen deti. Šatka sa síce spája obvykle so sado – maso hrami, ale je unikátna aj na vytvorenie iskrivej nežnej atmosféry. Zaviažte si oči, vyzlečte šaty a spoznávajte svoje nahé telá hmatom, objavíte rôzne nové zákutia. Pritlačte, poškrabkajte, premasírujte, alebo sa pohlaďte a riaďte sa jedinými senzormi, svojimi vášnivými vzdychmi. Hra je ideálna pre tých, čo si myslia, že partnera už dokonale spoznali. So zaviazanými očami zrazu majú pocit, akoby bol vedľa nich niekto cudzí. Poriadne vzrušujúce, čo poviete?

Šaty ako obeť lásky

Je to klišé ako vaňa so sviečkami, ale vieme, že klišé jednoducho fungujú. Trhanie šiat z partnerky nech už je akokoľvek prežuté, pre muža je stále príťažlivým typom dobýjania partnerky. Pokojne mu naznačte, že z vás môže šaty strhnúť svojou mužnou silou. Trocha látky, čo padne za obeť lásky naštartuje pravú, divokú a živočíšnu vášeň pravého muža, lovca a bojovníka. Je to ako vyvolať v mužovi pravekého divocha. Dodá láskaniu vášho tela úplne nový rozmer.

Láskanie na verejnosti

Tínedžeri sa bozkávajú, hladkajú, prejavujú si nehu v MHD, v kine, na lavičke, to je jedno kde. Nie je to len preto, že nemajú miesto a vlastnú posteľ. Je to v podstate verejnosťou akceptovateľná činnosť, no zároveň prezentuje lásku, nehu príťažlivosť a nalieva do žíl adrenalín. Ako dlho ste si už nedali pusu v parku, partner vás nepohladil po krku, nevyobjímal, či nepoláskal prsia? Napravte to a skúste opäť láskanie v prírode, niekde kde nemusíte byť priamo na očiach, ale nie ste ani príliš skrytí. Láskajte sa nežne a uvidíte, čo to vo vás opäť vyvolá. Rýchlo budete trieliť do vlastnej postele po vyvrcholenie.

Vzájomné ochutnávanie

Bude to o smiechu, šteklení, jemnom hryzení ako prejavoch lásky. Do nosa, do ramena, hravo do bradaviek, do ucha, brucha, kdekoľvek sa môžete ochutnávať, olizovať, bozkávať. Väčšina dvojíc aktivity vlastnými perami obmedzí na časť krku a tváre a ostatné telo ostáva po bozkoch hladné. Bozkávajte a ochutnávajte sa všade. Uvidíte, ako vám toto „pojašené“ láskanie pochutí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #láskanie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...