Ani vy nechcete byť náplasťou na zlomené srdce

Možno ste to už zažili. Rozišli ste sa s priateľom a nemysleli na nič viac. Len ako si nájsť náhradu. Okamžitú.

19.09.2014 13:00
vzťah, priateľ, náplasť Foto:
City sú dôležité. Ak tam nie sú, niet čo riešiť.
debata

Muži sú povestní tým, že sa im veľmi do vzťahu nechce. Viacerí z nich sa vážnych vzťahov boja, radšej majú tie nezáväzné. Ak sa pri vás odrazu ocitol muž, ktorý to vidí akosi inak, spozornite. Dávajte si pozor, môže sa za tým skrývať kadečo.

V prípade, že ste obaja rovnako zaľúbení a v totálnom ošiali, je to niečo iné. Lenže vy sa len spoznávate a on už rozpráva o deťoch, hovorí veci, ktoré odhaduje, že chcete počuť a ak by to bolo možné, najradšej by si vás hneď nasťahoval do svojej domácnosti? Buďte ostražitá a zahrajte sa na detektíva. Prečo to robí, akú má motiváciu. Prvý signál je, že sa cítite zatlačená do kúta a nemôžete dýchať.

Pravdaže, rozprávať sa na treťom rande o bývalých vzťahoch je nepríjemné. No nepríjemnejšie je, ak vám nový objekt, ktorého ste ešte nemali šancu spoznať ani v posteli, rozpráva o tom, ako budete spolu vychovávať potomka. Bez ohľadu na to, či sa už na túto rolu cítite alebo nie. Ak nemáte spoločného známeho, vaše pátranie bude ľahké aj bez toho.

Dobre si všímajte, ako vyzerá byt, ktorý váš nový objekt obýva. Samozrejme, ak nebýva v podnájme. Hľadajte odkazy na jeho bývalú ženu alebo ženy. Ak sú všetky spomienky „vyhladené“, nič vám to ešte nenapovie. Môže to značiť, že žiadnu vážnu známosť nemal a vás chce rýchlo „klofnúť“, aby dokázal okoliu, že „konečne“, no takisto to môže znamenať hnev, ktorým si prešiel. (Ruku na srdce: Vy ste nečistili svoj byt, keď sa odsťahovala vaša bývalá láska?)

Vyhladený byt po minulosti je každopádne lepším znamením, nech je to tak, či onak, ako známky po minulosti. Fotografie, ktorých sa partner nemieni zbaviť (a nezmaže ich ani z facebooku). To pre vás znamená reálnym nebezpečenstvom. Žije v minulosti a nech sa akokoľvek snaží, môže vás onedlho prekvapiť konštatovaním, že svoju bývalú stále miluje.

Po „obhliadke bytu“ mu teda nakuknite do srdiečka. Ak rozchod prekonal len prednedávnom, nezaškodí odstup. Inak vám hrozí, že sa zamotáte s niekým, kto svoju minulosť ešte nemá vyriešenú. A to, že sa hrnie do novej známosti, znamená len jediné. Proces zabúdania chce urýchliť. Buďte v takom prípade otvorená, milá, ale v prvom rade myslite na seba. Kto by už len túžil po zlomenom srdci…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zaľúbenosť #zlomené srdce #prvé rande #nový objekt #bývalá

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...