Ako sa lov na chlapa podarí?

Túžite zapôsobiť na vás nový objav? Takto sa to podarí!

16.09.2014 17:00
láska na prvý pohľad - rande - partneri - dvojica Foto:
Len sa snažte, ono sa to vyplatí.
debata

Správny výber šiat

Prvý dojem je prvý dojem. Oblečte sa žensky, najlepšie sú šaty a zdôraznite niečo, čo mužovi padne okamžite do oka : dekolt, nohy, úzky driek… Ale pozor! Neoblečte sa priveľmi sexi, nepôsobte „lacno“. To by mohlo v mužovi vyvolať dojem vašej ľahkej dostupnosti a pokúsil by sa len o flirt, vážny vzťah by mu nezišiel na um.

Postarajte sa o kontakt

Stačí jemný dotyk, za rameno, stehno či tvár a mužská predstavivosť začne pracovať na plné obrátky. Uvidíte, že aj on sa následne pokúsi o jemné dotyky. Tvárte sa príjemne, ale nijako to neprežeňte.

Nebuďte ustráchaná

Ak cítite, že medzi vami zafungovala istá chémia, prevezmite iniciatívu. Nebojte sa navrhnúť ďalšie rande, vymyslite nejaký zaujímavý plán. Nemusíte čakať výlučne na jeho pozvanie.

Pochváľte ho, nahlas

Rande sa vám páčilo? Dokázal vás v istých chvíľach naozaj zabaviť? Prekvapil vás výber reštaurácie? Tak prečo mu to nepovedať a nepochváliť ho? Muži to milujú a je to pre nich signál, že zabodovali.

Pozrite mu do očí

Niekedy je naozaj ťažké aspoň pár sekúnd vydržať niekomu hľadieť do očí. Je pomerne náročné vycítiť ten správny okamih… Pokúste sa o to! Očami niekedy poviete oveľa viac, než slovami. Neuhýbajte pohľadom, ak sa on snaží o to isté. Verte si!

Pomôžte mu

Rande sa blíži ku koncu a on je akýsi nervózny? Možno len nevie, ako vás opäť pozvať. Ak cítite z jeho strany isté obavy, podajte mu pomocnú ruku. Ocení to a nabudúce sa uvoľní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #lov #chlap

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....