Sexuálne fantázie zadaných chlapov

S príchodom novej partnerky prichádza do života muža aj zmena myslenia.

08.09.2014 09:00
muž, vzťah, snívanie, Foto:
Aktuálna partnerka nikdy nemá všetky parametre ženy snov.
debata

Myslieť si ale, že budete jeho jediná, je omyl. Minimálne v snoch vás občas vymení. Nemajte mu to za zlé. Naopak, mohli by ste sa potešiť. Pretože takto to robia muži, ktorí svoju polovičku skutočne milujú.

Zmena myslenia

Keď muž lovec pochopí, že má partnerku, razantne zemní myslenie. Už nepotrebuje loviť, nepotrebuje mať neustále našuchorené perie. Aj preto sa tvrdí, že žena po pár mesiacoch vytriezvie z predstavy o pánovi dokonalom. Je to tým, že partner prestal všetku svoju energiu dávať do dvorenia. Zmenia sa aj jeho myšlienky. Kým nemal stabilnú partnerku, sníval o žene snov. Sníval o tej pravej, často mal presné predstavy, aká by mala byť. No a potom príde zmena.

Dosníva si vás

Muž síce sníval o žene snov, ale aktuálna partnerka nikdy nemá všetky jej parametre. Preto prichádzajú pri sexe nové myšlienky a predstavy, ktoré jednoducho nasimulujú to, čo chýba jeho živej polovičke. Často fantazíruje o vás, ale s o niečo väčšími prsiami, alebo v kostýme, ktorý by ste si na seba nikdy nenavliekli. Samozrejme, že jeho túžby lovca sa teraz orientujú na dobývanie nových teritórií ako sú ústa a zadok. S tým nič nenarobíte.

Sníva o cudzích

Čom to príde. Chlap začne snívať o inej. O náhodnej barmanke, o neznámej z ulice či pláže. Považujete to za nechutné? Muž tým hasí svoj pocit lovca, ktorý mu od prírody šepká, že uspokojiť sa s jednou partnerkou na celý život je tak trochu prehra. Fantáziou rýchlo uspokojí nutkanie vydať sa inde a príde za vami do postele. Často sa to nestáva pri milovaní s vami, ale keď sa oddá osamelej rozkoši. Je to nepísané pravidlo a dôvod, prečo muži masturbujú aj vo vzťahoch, kde majú dostatok sexu.

Výmena partneriek

Susedova tráva je vždy zelenšia ako kamarátova a partnerka zas atraktívnejšia. Jeden z mužských snov nie je len dostať sa jej do nohavičiek, ale spraviť klasickú výmenu partneriek. Dôvodov je niekoľko. Muži sú féroví a majú radi výmeny. Ochutnali by inú ženu, ale zároveň by sa aj radi pochválili tým, čo majú doma, pretože to rozhodne nie je na zahodenie. Dve dvojice je tak silná fantázia, že dokonca v miere realizácie začína predbiehať štandardný model trojky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partnerstvo #snívanie #sexuálne fantázie #zadaný muž

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...