Tip od mileniek: Čo robiť, aby si nenašiel bokovku?

Milenky sú pre niektorých rozbíjačky rodín, bezcitné chudery, ale v konečnom dôsledku sú pre muža poslednou inštanciou ako sa z toho doma nezblázniť.

01.09.2014 16:00
milenka - muž - intimita - erotika Foto:
Milenky často mužovi poskytnú príležitosť dosahovať sexuálne méty, o ktorých doma nemôže ani snívať.
debata

Nie sú zákerné, ich srdcia a loná sú horúce, vedia byť chápavé nielen k mužom. Preto občas prezradia, čo by mali ženy robiť, aby milenka v ich revíri nemala šancu.

Je to o sexe

Dáva to logiku. Žiadny chlap si nenájde bokovku preto, že robí perfektné polievky. Nebude chodiť k inej, aby si pochutnal na špičkovej ryži s hovädzím mäsom. A nebude to ani o láske, pretože v tom prípade muž nehľadá milenku, ale výmenu. Každá žena môže byť pre muža však milenkou snov, aj keď je stabilnou partnerkou. Môže, ale milenky vravia, že nechce, pretože muži za nimi chodia s rovnakými diagnózami. Málo, nudne, rovnako, bez zápalu…

Sex bez nápadu

Potrebujeme si v živote osviežiť prechádzku, výlet, každodenný život. Ani sex nie je z tých vecí, ktoré by si nežiadali úpravu. Milovanie potrebuje nápad, zmenu, novú polohu, stačí možno iba kúpiť zaujímavú erotickú knihu a inšpirovať sa polohami. Dôležité je, aby sme neostali mimo rozvíjania potešenia. Absencia nápadov zo strany ženy a zároveň slabá odozva na nápady muža je to, prečo muži zamieria k milenke, ktorá je dobrodružná možno niekedy až príliš.

Neuspokojené predstavy

Muž a sex, to je ako muži a cestovanie, ich záľuby, gurmánske chúťky. Viete predsa, že ak ten váš po niečom túži, tak sa snaží splniť si svoj sen stoj čo stoj. Má méty v sexuálnej oblasti, ktoré sú doma tabu? Dávate priestor milenke. Pretože muž sa ľahšie vyrovná s neverou ako s tým, že niektoré veci nikdy neskúsi.

Pohladenie

Milenky nevyžadujú, aby bol muž pre nich hrdina od rána do večera. Často sú tie, pri ktorých spustí plecia a ukáže, že v nich drieme nepochopenie, obavy, starosti. Nájdite si čas a priviňte si partnera na hruď. Nezáleží koľko má rokov. Pretože presne toto robia milenky. Tie za ktorými odchádza, keďže doma má len číry pragmatizmus.

Sú ženské

Muži sú muži. Pre nich je tak trochu zložité občas si aj umyť tvár a oholiť sa. Milenky sú však ženy vo vysokých podpätkoch, upravené, voňavé. Vedia byť oblečené nielen v teplákoch a zároveň podčiarkujú každým svojim gestom aj oblečením vlastnú ženskosť. Preto muž často doma zavrie dvere nad všednosťou a ide zažiť to, čo si pamätá z minulosti. Sexuálnu atraktivitu ženy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #triky #starostlivosť #milenka #tipy #chlap

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...