Od iskrenia až ku svadbe... Keď sa muž zamiluje

Z počiatočného omámenia sa vykľula láska ako hrom. Takto postupne sa do vás zamiloval.

02.09.2014 09:00
láska, vzťah, harmónia Foto:
A je to tu! Láska!
debata

Iskrí to

Preskočila iskra a on chce urobiť dojem. Veľmi sa snaží, splní vám každé želanie, rád sa s vami stretáva, hoci aj každý deň. Nečaká, kým mu zavoláte, ozve sa a pozve vás na rande. Vo vašej prítomnosti sa usmieva a je šťastný a spokojný. Je to na dobrej ceste!

Začína mať vážny záujem

Už s vami preberá aj vážnejšie témy, hovorí o rodine, priateľoch. Postupne vás s nimi zoznamuje a snaží sa, aby ste sa v ich prítomnosti cítili dobre. Už začínate byť uňho na prvom mieste, usídľujete sa v jeho srdci.

Zamiloval sa

Už sa nebojí vysloviť to nahlas. Miluje vás a láskou je celý opantaný. Užívajte si to, prvé mesiace sú tými najkrajšími. Ste zamilovaný pár so všetkým, čo k tomu patrí. Chodíte ruka v ruke po meste, bozkávate sa v kine, tešíte sa z malých výletov. Z toho šťastia sa vám obom točí hlava.

Nosil by vás na rukách

Navrhol vám, aby ste sa k nemu nasťahovali. Bez zbytočných obáv, je pripravený urobiť tento rázny krok. Miluje vás a nevie si predstaviť, že by bol bez vás. Prvé dni a týždne spoločného bývania sú nádherné, neviete sa jeden od druhého odtrhnúť.

Plánujete žiarivú budúcnosť

Témy ako svadba či deti už rozoberáte bez obáv a červenania sa. Obaja cítite, že ste sa našli a že chcete byť spolu navždy. Žijete jeden pre druhého a túžite, aby to tak bolo navždy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bývanie #láska #rande #postupnosť

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...