Použite vlastný rozum, nie kamarátkin. Najmä v otázkach lásky

Neustále vám rozdáva rady, ako zlepšovať váš vzťah?

27.08.2014 17:00
kamarátky, ohováranie Foto:
Stále vám radí kamarátka?
debata

Pritom ona sama nikoho nemá, ale o vzťahoch vie rozprávať hodiny. Nie vždy je dobré riadiť sa jej radami. Nechajte to na vlastný rozum a srdce. A jej povedzte slušné nie. Tieto tri rady si k srdcu určite neberte!

Nechaj ho, nech žiarli

Iste, môže to byť lákavá predstava, ako sa váš nový partner po nociach trápi, pretože vy flirtujete s každým mužom v okolí. Ale oveľa pravdepodobnejšie je, že vám dá zbohom skôr, než sa medzi vami niečo „rozbehne“. Ak si hľadá stálu partnerku a spočiatku ju videl práve vo vás, takáto hra mu môže byť veľmi nepríjemná. A tak si povie: „Potrebujem takúto ženu na celý život?“

Nech ti všetko platí

Áno, pokiaľ je z milionárskej rodiny a do lona mu bez práce padlo obrovské dedičstvo, nechajte ho. Účty v reštauráciách, kinách či z predĺžených víkendov zaplatí bez mihnutia oka. Ale muž, ktorý si na seba musí zarobiť, platiť hypotéku, splácať auto a tak ďalej, sa žene, ktorá nikdy ani len slovom nezmieni platenie, nepoteší. Skôr utečie, nechce ma't „na krku“ niekoho, kto sa o seba nevie postarať a len čaká, že to urobí on.

Čo najrýchlejšie sa k nemu nasťahuj

Ide o závažné rozhodnutie a mali by ste k nemu dospieť obaja. Ak ten okamih príde, vycítite to a on to vysloví. Ale ak sa budete silou mocou vnucovať, nadobudne pocit, že ho túžite „uloviť“ a zľakne sa. Predsa len, muž potrebuje pocit, že sa môže o dôležitých veciach rozhodnúť vlastnou hlavou. Doprajte mu ten pocit, inak sa poobzerá inde.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rady #partner #kamarátka

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...