Muži, s ktorými si môžete randenie odpustiť

Hoci spočiatku ste boli šťastím bez seba, z vášho nového úlovku sa vykľul veľký omyl. Aj vy ste randili s takýmito typmi?

26.08.2014 09:00
sexi chlap, romantik, zvodca Foto:
Priveľmi sexi?
debata

Taký zlatý

Je sladký, je nežný, je pozorný… jednoducho ideál. Ale trvá to len krátko. O pár dní či týždňov prídete na to, že jeho milý úsmev vám lezie poriadne na nervy. A zatúžite po skutočnom chlapovi!

Taký sebavedomý

Nič proti mužom, ktorý vedia, že za niečo stoja! Ale malo by to z nich vyžarovať akosi „pomimo“. Ak na svoje úspechy či schopnosti neustále upozorňujú, začne vám ich prehnané sebavedomie vadiť. Najmä, ak všade a vo všetkom sú najlepší výlučne oni. A na vás sa popri ich skvelom živote celkom zabudne.

Taký „zlý“

Zdalo sa vám, že „zlého“ chlapa ste skrotili! Ale omyl. Jeho polepšenie trvalo len chvíľu, kým vás dostal, kam chcel. A teraz si zasa robí, čo chce. Vám je do plaču, ste večne v strese, nahnevaná a nemáte chvíľu pokoja. Vaše sabavedomie je na nule a vaša psychika sa bude z tohto vzťahu ešte nejaký ten týždeň spamätávať.

Taký sexi

Závidia vám ho všetky kamarátky aj kolegyne. Je to fakt kus! Ale len vy viete, čo sa za jeho krásnym zovňajškom skrýva. Každý deň v posilňovni, v kúpeľni trávi oveľa viac času ako vy a miluje nakupovanie. Je síce pozorný, ale väčšinu času naňho niekde čakáte alebo chválite jeho svaly či účes. A to sa vám akosi nechce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #omyl #rande #ideál

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...