Sex na dovolenke: Nejde o žiadnu romantiku!

Letná láska je niečo, čo zažije každý. A v postate aj dovolenkový sex.

25.08.2014 09:00
dovolenka - voda - more - nežnosti - sex Foto:
Predstavujete si milovanie na dovolenke ako scénu z filmu?
debata (1)

V konečnom prípade to však nie je o žiadnej romantike pri východe slnka, ale o extrahovaných hormónoch, pudoch a hádkach. Stabilné páry sa zvyknú na dovolenke rozísť, niektoré pohádať a pár ráz podviesť. Pri mori môžete určite nájsť mušle, no s pravou láskou a romantikou je to už otázne.

Romantické západy slnka

Nie pre každého. Až 16% dvojíc sa počas dovolenky poháda. Neverili by ste, aké sú to maličkosti. Vedie pozorovanie iných žien mužmi a samozrejme rozdielne názory na to, ako minúť vreckové. Paradoxne počas dovoleniek sú to muži, ktorí nehodlajú doniesť domov veľa zbytočnej hotovosti.

Sexuje sa prakticky všade

Ničnerobenie a plné brucho. Dve základné premisy na to, aby sa ľudia začali meniť na klbko hormónov. Dokonca na sexuálne experimentovanie sa odhodlali aj dvojice, ktoré sú doma značne konzervatívne. Či už ide o náhodný, alebo partnerský sex, vedie sex na pláži, na verejnom priestranstve, na plážovom ležadle, vonku prakticky kdekoľvek, na toalete a v mori. Vidíte tu niekde miesto na romantické prechádzky pri západe slnka? Ani náhodou! O romantike snívame, ale len čo príde dovolenka, vrhneme sa na seba často aj bez predohry.

Nevera kvitne po svete

Až 30% dovolenkárov sa zvykne vrátiť so spomienkami, s ktorými sa doma nechváli. Pozor, toto číslo hovorí aj o prípadoch, že ste si vyšli s rodinkou a deťmi. Totiž ak pustíte polovičku na pánsku jazdu, je viac ako isté, že neostane len pri pozorovaní. Až 60% osamelých jazdcov zaparkuje na dovolenke do inej postele. V zmysle hesla, čo oko nevidí, srdce nebolí.

Čo si zabaliť?

Minimálne jednu erotickú hračku. V tomto sú rovnocenní muži aj ženy. Ich prioritou je experimentálny sex a erotická hračka je presne to, čo túžia dvojice vyskúšať. Kto si nezbalí hračku do kufra, riskuje, že bude označený za milenca bez fantázie. Rozhodne je to vec o ktorej sníva 50% cestovateľov. Teda s prepočtom na dvojposteľové izby minimálne jeden z dvojice.

Sex vám neostane

Na dovolenke si treba užiť každý jeden deň. Štatisticky totiž po návrate prichádza vychladnutie. Dvojice nepokračujú v milostnom trende, naopak, sexu sa na dlhšie obdobie zrieknu. Môže za to stres z návratu, viac povinností aj spokojnosť, že ste si dostatočne užili počas voľných dní. Preto je dobré na dovolenke skutočne prežiť posteľné hody, aby ste doma zvládli aj pôstnejšie dni.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #výhody #sex #milovanie #nevýhody

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...