Pre lepší sex si vyberte 'ženskejšieho' chlapa!

Pred dvadsiatimi rokmi bolo všetko iné. Preto sa dnes už neoplatí ani vyberať si partnera podľa tradičných rád.

23.08.2014 08:00
láska, milovať sa, vzťah Foto:
Prejavenie ženského aspektu duše robí z mužov vyrovnané osobnosti.
debata

Harmonický vzťah a sex majú dvojice, kde už neexistuje delenie na ženské a mužské práce. V posteli vedú muži s priemerným penisom, nebojácne prezentujúci aj svoju „ženskú“ stránku mužstva…

Doba sa zmenila

Psychologička Sharon Sassler z Cornell University v New Yorku zhodnotila, že v oblasti sexu a spokojnosti s ním začali prehrávať prehnane maskulínni muži. V minulosti bol sex kvalitnejší aj častejší práve v dvojiciach, kde boli jasne vymedzené priority ako muž živiteľ, žena starostlivá mama. Dnes to neplatí. Prieskumy naznačujú, že prehnane mačovské správanie už dnes ženy natoľko nepriťahuje. Môže za to zrovnoprávnenie aj fakt, že typický muž zabezpečujúci rodinu vymizol a je to skôr pol na pol, či dokonca môže viesť aj žena. Lipnutie na starých tradíciách je tak smiešne a vôbec nie vzrušujúce.

S jemnejším mužov viac sexu aj pohody

Od toho ako partner bude často brať metlu do ruky a luxovať podlahu, bude závisieť kvalita sexuálneho života. Nehovoríme teraz o sexe za odmenu, hoci aj tento aspekt zohráva svoju úlohu. Muži, ktorí vedia prebrať aj „ženské práce“, sú dokázateľne empatickejší, nežnejší a správajú sa k žene ako rovnocennej partnerke. To je pritom pre modernú ženu predpoklad na to, aby s partnerom aj rovnocenne zdieľala sexuálne zážitky. Moderná žena už nechce iba ležať na chrbte, ale čoraz častejšie byť hore nielen v posteli.

Prejavená ženská stránka

Každý muž má v sebe z psychologického hľadiska kus ženy. Niektorí sa ju snažia zatlačiť do úzadia, naopak, iní nechávajú preniknúť svojej nežnosti. Pred pár rokmi sa ženskosť muža považovala za slabosť, dnes je cenená ako zlato. V posteli je mužská stránka penis a živočíšnosť. Tá ženská zabezpečí nežnosť, porozumenie, pochopenie toho, čo sa vám páči a vytrvalosť pri milostných technikách plných až ženskej náklonnosti.

Hľadajte vyrovnanú osobnosť

Zlí chlapci sú stále atraktívni, ale žiť s nimi je tak trochu problém pre každú, ktorá sa rozhodne, že s nimi skúsi viac ako pár čísel. Prejavenie feminínneho aspektu duše robí z mužov vyrovnané osobnosti. S takými je koniec koncov lepší nielen sex, ale aj život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #harmónia #rovnocenný vzťah

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...