Príbeh: Vymenili si partnerov

Soňa a Miro. Martina a Tomáš. To boli kedysi šťastné páry, ktoré si plánovali spoločnú budúcnosť.

29.08.2014 17:00
vzťah Foto:
Neplánované, nečakané... Osudové.
debata

Najskôr to začalo škrípať v Martininom vzťahu. Tomáš veľmi ochladol. Miro bol príliš zaneprázdnený, aby si niečo všimol. Dialo sa však vo dvoch vzťahoch zároveň to isté. Hrozil rozpad, Miro s Martinou nevedeli, čo nastane. Začali sa pripravovať na to najhoršie. Prežívali krízu, ktorá sa príliš nelíšila od krízy ostatných, ktorí si takýmto peklom prešli…

Vysporiadavali sa s tým po svojom. Keď si Miro uvedomil, že je to vážne, rozhodol sa k najťažšiemu kroku. Oznámiť rozpad manželstva svojej rodine. Absolútne to neplánoval. Ak niečo plánoval, tak pravý opak. Veď bol stále zaľúbený. Po tom, ako im to oznámil, však stretol Martinu. Samozrejme, nebola to náhoda. Martina totiž vypátrala, že sa jej Tomáš dal dokopy s jeho Soňou. „Bála som sa, že on o tom nič nevie, že Soňa to doma ešte nepovedala a že bude hrať na dve strany,“ vysvetlila po čase Martina. Svoje však zohrala aj zvedavosť. A v neposlednom rade aj spolupatričnosť. Veď obaja prežívali to isté.

Miro bol v zúfalej situácii. „Niekde v podvedomí sa mi vynorili aj myšlienky o tom, ako si budem teraz hľadať novú partnerku, no nevedel som, že to príde samo a tak rýchlo,“ skonštatoval. Pozvanie na kávu Martine navrhol okamžite, bez toho, aby sa zamýšľal vôbec nad tým, či sa to patrí a ako si to môže vysvetliť. „Nič som neplánoval. Chceli sme sa stretnúť, aby sme sa jeden druhému povylievali. Okrem toho som sa chcel dozvedieť aj zopár detailov, na ktoré som stále nemal odpovedať a nedali mi spávať,“ dodal.

Čo však nasledovalo potom, absolútne nečakal. Martina prišla na stretnutie krásna, akoby sa vôbec netrápila. „Maskovala som to. V práci som bola za upravenú a vysmiatu, doma po večeroch som vyplakávala s kamarátkami nad vínom,“ priznala. Za Mirom sa chystala ako za psychológom. Nečakala však, že to bude taký šarmantný a pre ňu po každej stránke perspektívny partner. „Okamžite som sa zamilovala, samozrejme, vôbec som to nečakala. Myslela som si, že sa mi to už nikdy nestane.“ Miro, síce opatrnejšie, ale predsa, Martine city opätoval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #podvod #výmena partnerov #osudové stretnutie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...