Poruchy erekcie sa netýkajú len mužov!

Šokujúce tvrdenie, ktoré mnohé ženy vyvedie z presvedčenia, že partnerova schopnosť erekcie je čisto v jeho rukách.

18.08.2014 09:00
láska, vzťah, problém Foto:
Erekciu partnera podporuje pravidelný pohyb a zdravá strava.
debata

Nepôjde o ruky a nepôjde ani o muža. Zdravá životospráva a menej stresu sú len predpoklady mužskej sexuálne vitality. Mieru jeho výdrže a pevnosti erekcie musia strážiť ženy.

Penis nie je sval, ale…

Nezväčší sa cvičením, ale predsa je tréning nesmierne dôležitý. Čo sa používa, to je v dobrej kondícii a urológovia tvrdia, že toto platí aj o penise. Dokonca dvojnásobne. Preto ak necháte partnera dlhší čas bez sexu, zmieri sa so stavom, jeho libido opadne a penis? Ten sa zmieri pomaly s tým, že jeho zlatá éra už skončila. Nejde pritom len o psychiku, ale aj o neustále „precvičovanie“ toporivých teliesok, ktoré vďaka permanentnej aktivite neprestávajú ochabovať.

Čo vás čaká v posteli?

Samozrejme, že v oblasti sexuálneho zdravia sa nedá povedať nič s istotou. Ak však pripustíme, že všetci muži sú rovnakí (čo ženy s obľubou presadzujú), môžeme sa oprieť o výskum docenta andrológie Douga Lordinga. Ten tvrdí, že sa zaoberal erekciou viac než tridsať rokov a na základe výskumov vie povedať, ako ktorý muž skončí s milostným snažením. Päť rokov trvalo vedcom, aby na vzorke zdravých tridsiatnikov odpozorovali vplyv sexu na erekciu. Žiadny z mužov nemal na začiatku poruchy erekcie a za päť rokov sa začali hlásiť práve u tých, čo ukázali, že majú sex raz za týždeň, alebo dokonca menej. Vylúčili pritom pokles erekcie na základe zlej životosprávy, či ochorení. Zdá sa, že čím viac sexu dnes, tým viac aj zajtra.

Masturbácia to nezachráni

Aj keď je mužove libido silné a bude si z fyziologického hľadiska penis rozcvičovať masturbáciou, nie je to pre jeho partnerku výhra. Oddá sa totiž fantáziám, pornu a vaše nahé prsia už nebudú stačiť. Ani v kostýmčeku, podväzkoch, či podpätkoch. Preto radšej pracujte na spoločných zážitkoch a robiť niečo pre zdravie, mužnosť a potešenie je predsa ako vyhrať prvú cenu v lotérii.

Chráňte jeho zdravie

Penis je hlasom muža. Úsmevná pravda, ktorá sa dá overiť v praxi. Penis reaguje v prvom rade na psychiku. Ak je v neporiadku, erekcia kolíše. Ďalším dôvodom disfunkcie v sexuálnom živote je vysoký tlak, ochorenie ciev a srdca. Pravidelný pohyb, zdravá strava, žiadny alkohol ani cigarety. Takto by ste mali viesť partnera, aby nielen častý sex, ale aj fyziologický základ podporovali jeho pevnosť a tým aj ego a vaše potešenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #penis #erekcia #masturbácia

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...