Kedy vás muž podvedie?

Častá otázka žien, ktoré vedia, že nemajú po boku partnera bez poškvrny.

16.08.2014 12:00
láska,vzťah, problém Foto:
Muži náchylný k nevere často opúšťajú svoje pôvodné zväzky kvôli milenke.
debata

Netreba hádzať všetkých do jedného vreca, ale s partnerom, ktorý pozná neveru nielen z rozprávania treba spraviť pár základných opatrení, aby sa nekonala recidíva.

Nevera ako závislosť

Narkomani, alkoholici, fajčiari aj neverníci. Človek má sklony k recidíve, hoci je plne rozhodnutý, že nikdy viac. Na ďalší deň to už platiť nemusí. Sú typy, ktoré nikdy nenájdu v sebe silnú vôľu, ale je aj mnoho napravených. Presne tak sa treba pozerať aj na tých, čo spáchali neveru. Najmä tí, čo majú túžbu nikdy sa neusadiť a dokonca života vychutnávať adrenalín, sú nevyliečiteľní sukničkári. Našťastie sú tu aj tí druhí.

Neverný s vami

Muži, ktorí sa najčastejšie vracajú k nevere sú tí, čo opustia svoje pôvodné zväzky kvôli milenke. Sú totiž najviac náchylní byť naivní, že s novou to bude predsa len lepšie. Milenka je vždy atraktívnejšia ako zákonitá. Je vždy pripravená, usmiata a bojuje o svojho „samčeka“. Boli ste takou aj vy? Nuž, žiadnej to veru nevydrží až do dôchodkového veku. Ak odhalí, že to už nie je čo bývalo, zvykne sa partner vrátiť k bývalke, alebo hľadať šťastie, ktoré mu (zasa) nevyšlo. No v prípade, že jeho vzťah bol skutočný omyl a vo vás našiel ženu svojho života od sexu až po záľuby, na záletoch už nemá čo riešiť.

Polepšení neverníci

Najviac prípadov mužov, ktorí sa polepšia je vo vzťahoch, ktorým partnerka na neveru príde, ale odpustí. Nevera totiž nevzniká zo dňa na deň ani z náhleho rozhodnutia. Kvasí dlhodobo a vinní nie sú len partner a milenka, ale obaja pôvodní partneri, ktorí sa natoľko vzdialili, že hľadajú inde. Ak ste spravili nápravu, nemusíte sa báť, že oklame znovu. Teda v prípade, že ste problém „vyliečili“ od podstaty a nespravili len riešenie naoko. Je to ako liečiť zlomeninu leukoplastom. Skôr či neskôr sa to znovu rozpadne.

Nevera ako terapia

Opatrnou treba byť v momente, keď vo vašom vzťahu nie je práve leto, ale prechádzate chladnejším obdobím. Je to pre bývalého neverníka zaťažkávajúca skúška. Majú totiž veľmi ľahký nábeh riešiť problémy vo vzťahy ako v minulosti. Iným náručím. Je jasné, že ideálny vzťah neexistuje, ale čím skôr sa budete snažiť riešiť nezhody, o to menšia je pravdepodobnosť, že sa partner vráti na scestie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #nevera

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...