Neklamné znaky dobrého sexu. Poznáte ich všetky?

Sex hodnotíme vždy zo subjektívneho pohľadu. Existujú ale objektívne znaky, ktoré naznačia dobrý sex.

13.08.2014 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Sex je dobrý nielen vtedy ak je, ale ak je dostatočne často.
debata (1)

Nemusíte sa partnera pýtať, či je s vami spokojný, keď si počas milovania vyhodnotíte, že sex je naozaj kvalitný.

Správna dĺžka

Dobrý sex nie je maratón ani šprint. Uspokojenie prichádza v čase od sedem do pätnásť minút. Všetko nad tento čas je pre partnera už fyzicky náročnejšie, čo ho môže oberať o potešenie. Pod tento čas si neužije dostatočne vaše telo. Ak ste schopní v tomto rozmedzí dosiahnuť obaja vyvrcholenie, je to dobré. Priam skvelé.

Intenzita

Kvalita bez kvantity je málo platná. Sex je dobrý nielen vtedy ak je, ale ak je dostatočne často. Partnerský priemer je na úrovni tri milovania týždenne. Povedali ste si, že je to veľa? Sex partner neoznačí za dobrý. Pozor aj na prekročenie počtu päť milovaní za týždeň. Bolo to pre niektorých mužov značne vysiľujúce. Preto je vhodné častejší sex rozdebatovať a naladiť na obom vyhovujúcu hranicu. No je viac ako isté, že číslo pod tri razy nikomu nevyhovuje.

Ostávate v posteli po sexe

Vyskočíte od seba len čo dôjde k vyvrcholeniu, alebo si užívate ten pocit byť spolu? V druhom prípade je sex uspokojivejší, pretože je plný nehy a náklonnosti. Nejde len o živočíšne uspokojenie potrieb, ale prejav lásky. Neodchádzajte od seba a vychutnajte si príjemné pocity uspokojenia spolu.

Oddáte sa úplne

Muži aj ženy cítia, či to s nimi partnera baví, alebo nie. Ak partner zachytí signál, že ste len do počtu, aby v posteli nebol sám, uspokojí sa, no o kvalite nebude ani reč. Muži vedia predstierať orgazmus dokonca rovnako ako ženy, aby skončili vlastné aj partnerkine trápenie. Ak medzi vami vibruje vášeň, dravosť, túžba a chuť po tom druhom, nezáleží koľko polôh vystriedate. Užijete si maximálne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...