Kde sa skrýva tajomstvo zvodných žien?

Za niektorými ženami sa otočí každý mužský krk, iné prehliadajú chlapi ako vzduch.

02.08.2014 08:00
sex, príťažlivosť, sexy žena Foto:
Na podpätkoch vás muži v dave identifikujú a zaručene sa obzrú.
debata (2)

Nejde pritom o výšku, prsia ani váhu. Tie môžu byť dokonca rovnaké. Nikde viac ako pri ženách a ich zvodnosti neplatí, že dve rovnaké veci nie sú rovnakými. Zvodnosť žien je alchýmia, ktorú je možné dostať do vienka, alebo sa jej priučiť.

Postoj

Nezáleží, či máte meter päťdesiat, alebo by ste mohli hrať prvú ligu v ženskom basketbale. K zvodnosti patrí chodiť vzpriamene. Vypnúť hrudník či už máte prsia veľké, alebo také, čo si ich nikto príliš nevšimne. Vystretý postoj je znakom sebadôvery. Pritom len málo žien chodí s hlavou upriamenou dopredu a vystretým chrbtom. Chodiť vzpriamene je dobré nielen pre zdravie, ale aj váš sexepíl.

Obuv

Už sa pomaly ale isto prichádza na to, čím to je, že vysoké podpätky dokážu aj z nevýraznej ženy spraviť skutočne sexi kosť. Je to spôsob ako sa zmení držanie ženského tela, len čo naskočíte na podpätky. Nohy sa vám predĺžia opticky a panva podsadí, zadoček napne a vystrčí. Nebadane tak s klopkaním po chodníku vysielate mužom signály, že ste pripravená k páreniu. Hoci to tak byť nemusí, muži vás v dave identifikujú a zaručene sa obzrú. Klamať telom je pre ženu nesmierne výhodné, najmä ak chce byť sexi.

Úsmev

Muži si všímajú prsia, oči, vlasy, zadok ale pery obdivujú a skenujú na každej žene. Je to často podvedomé a rozhodujú o tom, či vás označí za sympatickú, alebo ani nebude vnímať, že prechádzate okolo. Pery sú pre muža akoby telesným synonymom ženským pyskov ohanbia. Preto sú tak bezmocní, keď si ich rúžujete, obliznete, ale zo všetkého najradšej majú, keď sú mierne od seba. Preto sa usmievajte. Pri milom a úprimnom úsmeve dostávate šarm a sexepíl, ktorý zamaskuje mnohé iné nedokonalosti.

Hlas

Ak chcete zaujať muža, je potrebné nastaviť hlas na jemnejší, vyšší a chlácholivejší tón. V tejto hladine hovorí mama so svojim dieťaťom. V mužoch sa pri istých vibráciách rozozvučí skutočné volanie lásky, ktoré poznali z minulosti. Ak neveríte, že muži lovia z davu svoje náhradné matky s prívlastkom milenky, hovorte pokojne ako chcete. No ak chcete ovládnuť tajomstvo zvodnosti, tak sa sústreďte aj na intímny, maznavejší tón rečí. Mierny afekt v správnej chvíli položí muža až na lopatky. Konečne má totiž pocit, že vo vás našiel to, čo hľadal – volanie mamy.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #príťažlivosť #zvodnosť

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...