To sú nervy! Aj naj kamarátka má svoje zlé chvíle

Ste ako sestry, ale niekedy by ste ju najradšej "zabili"?

31.07.2014 15:00
kamarátky, konflikt Foto:
Aj kamarátka vám občas môže liezť na nervy.
debata

Je vašou „parťáčkou“, bútľavou vŕbou, poradkyňou. Vždy stála pri vás a vy ju preto milujete. Takmer stále… Predsa len sú situácie, kedy vás dokáže aj ona poriadne „vytočiť“.

Keď zmení plán na poslednú chvíľu

Už ste takmer „nastúpená“ pred dverami s malým kufrom na váš víkendový výlet. A zrazu vám pípne sms-ka s jednoduchým textom: „výlet sa odkladá, mám niečo dôležitejšie“. Iste, zrejme má doma sexi chlapa a narýchlo si urobili spoločný program. A vy ste zrazu na poslednom mieste v jej živote. Super!

Keď vás nechá na párty samú

Prehovárala vás asi týždeň, aby ste s ňou išli na jednu z tých snobských párty, ktoré nenávidíte. Ale nechali ste sa prehovoriť. Asi po desiatich minútach ona pred sebou uvidí chlapa, kvôli ktorému tam vlastne ste a už jej niet. A vy ste zrazu medzi cudzími ľuďmi, bezcieľne sa potulujete a snažíte sa „zapadnúť“. Neúspešne. Veď toto jej spočítate!

Keď hrá celý týždeň urazenú

Dobre, trocha ste sa pochytili a možno ste jej povedali niečo poriadne „od srdca“. Ale potom ste sa jej aj ospravedlnili. Ona trucuje, už týždeň vám neberie mobil ani neodpovedá na sms-ky. Ako chce, aj vy máte svoju hrdosť.

Keď žiarli na inú kamarátku

Vyšli ste si bez nej do mesta. A ani ste ju nezavolali. Je síce vaša najlepšia kamarátka, ale nemusíte s ňou predsa tráviť všetok voľný čas. Urobila vám scénu a neželá si, aby ste ju nabudúce z programu vynechali.

Keď ohovára vášho partnera

Máte nový objav, ale ona na ňom stihla za pár dní nájsť asi tisíc chýb. A rozhodne si ich nenecháva pre seba, vášho partnera ohovára, kade chodí. A to vám poriadne pije nervy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #konflikt #kamarátky

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...