Vlasy – koruna krásy aj v posteli

Upraviť si vlasy je vhodné nielen na večerný ples, ale aj do postele. Partnerovi ulahodíte, ak vysúkate pri milovaní frizúru vhodnú nielen na hladkanie.

30.07.2014 09:00
sex, erotika, natáčky Foto:
Do postele rozhodne nepatria nátačky.
debata

Vlasy sú pre muža nesmiernym sexuálnym stimulom. Aj preto sa v moslimských krajinách nosí cez ne šatka. Ženy v západnom svete podceňujú silu svojich vlasov. Skúste im dnes vrátiť vášnivý lesk.

Vlasy vám dodajú sexepíl

Mužov rozdeľujeme na tých, čo milujú blondínky, brunetky, vášnivé ryšavé. Milujú dlhovlasé, ale aj zaujímavý kratší strih, im vie rozbúchať srdce. Holohlavé ženy na rozdiel od mužov takmer definitívne strácajú svoju sexuálnu príťažlivosť. Preto sú pri sexe a sexuálnej stimulácii vlasy skutočne dôležité. Dajte partnerovi svoje vlasy nielen ako ozdobu hlavy, ale unikátny sexuálny doplnok, často atraktívnejší ako čipkovaný korzet, či erotická hračka.

Dráždite ho vlasmi

Pri orálnom sexe sú vlasy doslova na nezaplatenie. Pokojne ich nechajte partnerovi padnúť do lona. Na jeho semenníky, poláskajte mu nimi brucho. Zo šteklenia vlasmi mu doslova naskočia zimomriavky. Neprestávajte ho nimi dráždiť, až kým neejakuluje. Vlasy ženy sú stokrát lepšie ako pierka, šatky, či všetky tie moderné hračky do postele.

Dajte mu ich z lásky

Hrajte sa pred partnerom s vlasmi. Pokojne aj pri sledovaní jeho obľúbeného seriálu, či filmu a zrazu uvidíte divy. Sama budete pre neho zaujímavejšia ako dianie na obrazovke. Používajte vlasy ako pozvánku na horúce chvíle. Muž to veľmi rýchlo pochopí a nemusíte nič viac robiť ako pár dotykov vo vlastných vlasoch. Počas sexu pokojne siahnite do účesu a nechajte aj partnera, aby sa s nimi pohral. Jemné potiahnutie za vlasy zvyšuje sexuálne vzrušenie u oboch partnerov. Ešte stále pochybujte, že máte na hlave tú najerotickejšiu pomôcku?

Čomu sa vyhnúť v posteli s vlasmi?

Rozhodne povestným nátačkám. Partner vás môže v nich vidieť, ale vyvarujte sa aktivite v posteli. Muži to prirovnávajú k sexu s úplne asexuálnou osobou, ba priam odpudivou. Takmer na rovnako žalostnej úrovni je aj turban z uteráka na hlave. Chcete aby vás pomiloval len tak, kým čakáte až vám trochu uschnú vlasy? Nečudujte sa, ak sa ani erekcia nedostaví a takýto „pracovný“ prístup ho rozhodne znechutí. Veľkým prehreškom je samozrejme aj nemožnosť hladkať vás pri milovaní po vlasoch. Už ste si spravili frizúru na ulicu a tak akékoľvek hladkanie, či dotýkanie sa vlasov je tabu? Zabudnite, že tento prístup partnera bude baviť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #intimity #sexepíl #účes

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...