Čo si ženy myslia, ale nahlas to nepovedia?

Aj vo vás to občas poriadne vrie, len si to radšej necháte pre seba? Poznáte tieto situácie?

29.07.2014 11:00
žena, hnev, krik Foto:
Opäť vás "vytočil", ale vy si iba myslíte svoje.
debata (4)

To čo bol za kompliment?

Iste, zvykli ste si, že vás volá „zlatko“ či „miláčik“, ale to predsa nie je žiaden kompliment. Pri tom mu majú žiariť oči a z úst musí odznieť aspoň holá veta. Ale to je na vášho drahého asi priam nadľudský výkon.

Aspoň raz ma počúvaj

Zasa ste mu presne povedali, aký je program na víkend, kedy príde na návštevu vaša sestra a kam pôjdete na večeru. A on v sobotu s údivom na tvári pozerá, kto vám klope na dvere. S výrazom „čo tu, preboha, chcú“ mu idú oči vypadnúť.

Prečo si to nezapíšeš

Vyslali ste ho na väčší nákup. Jasné, že on nebude nosiť nákupný zoznam ako školák. A keď vám už po jeho treťom telefonáte prasknú nervy a viac mu nezodvihnete mobil, príde s polovicou vecí, ktoré mal doniesť. A do obchodu tak musíte „skočiť“ opäť vy.

Chce to aspoň trocha tvorivosti

V posteli túžite po zmene. Hoci ste mu to už milión razy naznačovali, nič sa nedeje a stále ide svojou zaužívanou cestou. Bez napätia či vášne, sex sa stal absolútne rutinnou záležitosťou a vy si len povzdychnete.

No, pozri sa, kam si to dotiahol

Iste, ste taktná a takéto veci z úst „nevypúšťate“. No občas vás pichne od závisti pri srdci, ako dobre sa vaša kamarátka vydala. Jej manžel je úspešný, slušne zabezpečil rodinu a nežijú od výplaty k výplate.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #problém #hádka #kompliment

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...