Sex po sexe? Oplatí sa to skúsiť!

Ženy nemajú rady, ak sa milovanie skončí partnerovým vyvrcholením. Niet sa čo čudovať, po sexe obvykle ostanú neuspokojené aj v prípade, že orgazmus sa dostaví. Prečo nemať ďalší?

25.07.2014 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
A čo tak pokračovať, miláčik?
debata

Ženské telo to umožní. Ideálne na tieto túžby je pokračovať v „sexe“ a inšpirovať partnera k ďalšej činnosti. Veď predsa penis nie je to jediné, čím môže operovať, to všetci dobre vieme.

Viacnásobný orgazmus

Pri milovaní sa dosahuje skutočne zriedka. Aj pre zručných milencov je mierne problematické nájsť ten správny moment a uspokojiť partnerku viac ráz po sebe. Lenže pozor, viacnásobný orgazmus majú možnosť dosahovať iba ženy a bol by hriech ich o tento pôžitok a výsadu pripraviť. Viacnásobný orgazmus by si mala vedieť užiť každá žena a naťahovať milovanie tak dlho, ako to len ide.

Použite prsty

Po milovaní chyťte partnera za ruku a vtiahnite si ju do lona. Samozrejme, že on netuší, že ešte neskončil. Väčšina mužov si myslím, že milovanie končí ejakuláciou, takže ho musíte trochu prevychovať. Po sexe a prípadne prvom orgazme je lono vysoko prekrvené, citlivé a veľmi ľahko dosiahnete druhý, tretí a štvrtý a každý ďalší orgazmus. Takže by bola škoda nevyužiť toto plus. Pokojne s jeho rukou zamierte na klitoris a skúste ju viesť. Uvidíte, že sa určite chytí a neskôr už bude iniciovať aktivitu sám. Pretože pohľad na partnerku pri orgazme každého poteší.

Technika je dôležitá

Je veľmi vhodné zamerať sa priamo na klitoris a to nie celou plochu prsta, ale špičkou, s perfektne upravenou manikúrou. Stačí sa jemne dotýkať vašej najcitlivejšej zóny. Jemné brnkanie na strunku skutočne rozvibruje vaše lono a prílevu orgazmu sa neubránite. V prípade, že budete pokračovať niekoľko ráz po sebe, budete si užívať dlhé minúty. Sex sa pre vás jednoducho neskončí. Prečo aj, veď ste obaja spolu, pritúlení a prežívate rozkošné orgazmy.

Pritlačiť jazykom

Ak partner nemá problém po súloži láskať vás jazykom, máte skutočné šťastie. Prst nahradiť jazykom je jednoducho skvelé. Bude to ešte lepšie. Po milovaní rozdráždené intímne partie viac reagujú na tlak ako trenie. Preto jazykom partnera nabádajte, aby pritlačil a vykonával len jemný pohyb. Sama zistíte, ako vám to presne vyhovuje a podľa toho partnera inštruujte. Rozhodne sa však so sexom neoplatí skončiť, keď partner dosiahne svoje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #Intimita #stimulácia #sex po sexe #opakovaný orgazmus

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...