Štyri tipy, ako vdýchnuť vašej dovolenke erotickú náladu

Žiadne deti na obzore, kamaráti zostali tiež doma. Patríte aj vy medzi tých pár "šťastných", ktorí vyrážajú na dovolenku len v páre?

23.07.2014 15:00
raňajky do postele, láska, vzťah Foto:
Romantika v hotelovej posteli môže byť pre vás to pravé.
debata

V takom prípade ste možno dostali strach, či si nepoleziete na nervy – áno, pravda je, že nedávny prieskum dokázal, že až polovica párov sa na dovolenke poháda. Ale možno sa dá tomu predísť. Ak sa rozhodnete pre vášnivé a erotické prázdniny! Idete do toho? Tak potom čítajte, toto by ste určite mali vyskúšať…

1. Sex na pláži

Je čímsi provokujúci a vzrušujúci. Možnosť prichytenia, zároveň akési splynutie s prírodou – živočíšnosť, ktorú takýto sex, zväčša nie veľmi dlhý ponúka. Na osvieženie sexuálneho života určite pomôže. Jediné, na čo by ste mali dať pozor, je nájsť si naozaj vhodné miesto. A radšej ho neskúšať v krajine, kde by ste za podobné výstrelky mohli ísť do väzenia.

2. Hotelová služba

Možno ste na túto dovolenku dlho šetrili a výdavky máte rozplánované, ale aspoň jeden večer by mal byť výnimočný. Nechajte si priniesť na izbu šampanské, jahody, cukrovinky či napríklad luxusné menu z hotelovej reštaurácie. Sviečky sa určite tiež nájdu – dnes už množstvo hotelov ponúka možnosť takéhoto romantického stolovania za príplatok.

3. Sauna iba pre vás

Z podobného súdka je aj ďalšia možnosť. Prenajmite si na pár hodín saunu či vírivku len pre seba. Občerstvenie v podobe sektu či ovocia môže zostať. Sexuálnej atmosfére môže napomôcť spoločná masáž. Potom sa už nenechajte rušiť a užite si to.

4. Posteľ, posteľ, posteľ

Za oknami sa práve zatiahlo a more je príliš rozbúrené? To je tá pravá chvíľa, aby ste strávili celý deň v posteli. A samozrejme, nemáme na mysli len polihovanie. Vzájomná intimita, blízkosť, nežnosti – to všetko môže vyvrcholiť nádherným partnerským splynutím.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #dovolenka #sex #tipy na erotiku

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...