Málo ho vidíte, ale nikdy vás nesklame

Je rozbehaný a predsa dokáže byť vždy na tom správnom mieste, pričom vy ste priorita. Občas o tom pochybujete? Verte, že je to pravda!

23.07.2014 13:00
láska, partneri Foto:
Ani vzdialenosť nemusí byť vo vzťahu problémom.
debata

Dajte na to, čo cítite

Pocity mávame rôzne a neraz podliehame klamlivým zdaniam, ale verme vlastným očiam, svojmu rozumu a hĺbke vzájomného súznenia. Možno by sme uvítali zrozumiteľnejší „jazyk lásky“, no držme sa reality. A rozmýšľajme, či aj on rozumie dobre tomu, čo sa mu snažíme povedať a ukázať.

Pôsobí chaoticky, ale je pri zmysloch

Neustále kamsi lieta a vy máte dojem, že takto je mimo aj vtedy, keď ste spolu? Začnite si lepšie všímať jeho gestá a činy! Nemusí vám nosiť kvety, hlavne nech vnesie do vzťahu istotu, pokoru a lásku. Váš problém môže byť najmä v tom, že on to robí a vy to nevidíte.

Vytáča vás slovíčko „neviem“?

Ak ste si museli zvyknúť na to, že nie je vždy fyzicky tam kde chcete a vám sa to zdá podstatné, povedzte mu to. Rovnako mu dokážte vyjadriť všetky obavy, ktoré z vášho pohľadu ohrozujú vzťah. Nepozdáva sa vám, keď povie, že nevie kde bude tráviť čas a ako? Nebojte sa pomenovať svoje pochybnosti, ale hľadajte tie správne slová.

Chcete správne odpovede? Správne vyzvedajte!

Ak je to skutočná láska, porozumiete si. Aj bez slov, gest, či múdrych rád od najlepších kamarátok. Verte mu, verte sebe, verte tomu, čo váš vzťah drží pokope. Všetko ostatné je menej podstatné. Záleží od rebríčka hodnôt, ale  o tom všetkom musíte spolu hovoriť a určite nájdete odpovede na čokoľvek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #často preč #pochybnosť.

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...