Spoľahlivé tipy na oživenie lásky, sexu a partnerstva

V partnerskom živote skrátka súvisí všetko so všetkým.

23.07.2014 09:00
šťastie, spokojnosť, pár, úsmev, radosť, posteľ Foto:
Dvojice, ktoré majú spoločné záľuby sú šťastnejšie, sexuálne uspokojenejšie a vernejšie.
debata

Problémy v sexe sa premietnu do spokojnosti so vzťahom a v prípade nezhôd, či vzťahového chladu utrpí aj sexuálny život a láska. Nájsť rovnováhu vo všetkých oblastiach života je balans, ktorý je potrebné udržať, ak chcete mať šťastné partnerstvo aj dobrý sex. Opraty musí ako inak držať v rukách opäť žena. Skúste preto pár trikov, ktoré vedia naštartovať stratené nadšenie vo všetkých oblastiach partnerstva.

Majte ticho pre seba

Púšťate si stále rádio, televízor, vyrážate do spoločnosti? To všetko je skvelé, akurát časom zistíte, že niečo nenápadne škrípe vo vašom vzťahu ako piesok v chlebe. Zabúdate byť spolu, sami a potichu. Nemusíte hovoriť nič, len vnímať jeden druhého. Dokážete to? Dokážete sa držať za ruky, mlčať a nebyť nervózni? Práve to často robia zamilované páry. Nepotrebujú rádio, kamarátov ani mnoho rečí, vystačia si s tichom. Ak dokážete byť spolu opäť ticho a nemať tichú domácnosť, veľmi to prospeje zamilovanej nálade vo vzťahu.

Spravte si radosť

Možno len za dve eurá, alebo za minimum prostriedkov. Spravte milé gesto a potešte partnera maličkosťou. Samozrejme chlapskou. Nemáte tip? Doneste mu pivo k futbalu. Kúpte obľúbený časopis, alebo DVD, spravte mu obľúbené jedlo iba tak na potešenie, navrhnite, že s ním pôjdete niekam, kde rád chodí. Toto nepodporí iba chvíľkovú radosť. Pretože potešenie partnera sa prenáša do spokojnosti so vzťahom a tým aj so sexom a vašou radosťou, že váš milý vám nemá dôvod a chuť zahýbať.

Nájdite si spoločnú aktivitu

Na začiatku vzťahu to bol pocit, že sa poznáte roky. Že máte všetko spoločné a zrazu akoby toho bolo stále menej. Dvojice, ktoré majú spoločné záľuby sú šťastnejšie, sexuálne uspokojenejšie a vernejšie. Vďaka záľube sa dokážu preniesť aj nad partnerské rozkoly. Skúste si nájsť, čo vás baví a o čom budete môcť hovoriť, keď vás bude trápiť hádka v ovzduší.

Čas na druhého

Žiadne pomimo, žiadne rýchlo, žiadne veď ja ťa počúvam, len… Nájdite si na partnera plnohodnotných aspoň desať minút denne. Keď všetko odložíte a na všetko zabudnete. Doprajte si desať minút plne venovaných vašej polovičke. Je to kúra na mnoho problémov a pritom je len málo dvojíc, ktoré dokážu takúto partnerskú očistu denne podstupovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #recept #porozumenie #partnerstvo

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...