Príbeh: Keď sme sa už rozchádzali...

René mal podľa Terezy až príliš silnú intuíciu. Zakaždým, keď si povedala, že s ním už skoncuje, zmobilizoval sa.

31.07.2014 17:00
rande, vzťah Foto:
Nový objekt dal ich vzťahu refresh.
debata

„Raz som to dokonca mala pripravené tak, že som si vravela: Vo štvrtok príde, budem sa dovtedy usmievať, aby nič nespozoroval a rozchod prebehol oficiálne. Rozplačem sa pred ním a poviem, že už takto ďalej neviem žiť. A rozídeme sa. Tak, ako už mnohokrát dovtedy,“ povedala si v duchu. Takto to plánovala a myslela si, že jej to vyjde. Lenže, on to asi vycítil.

"Vycítil všetko. Aj keď sa v mojom živote objavil iný muž. Ešte som s ním ani nešla na kávu, stačilo, že mi na facebooku lajkol nejakú fotografiu. Všetko ten René registroval, hoci naoko sa zdalo, že je chladný, myslela som si, že už ma neľúbi. Pozval ju náhle na dovolenku, takže rozchod sa nekonal. S novým objektom však na kávu išla. Veď o nič nejde, presviedčala sa.

„Asi to tak malo byť. S Reném sme sa zrejme nemali rozísť, hoci som si stále opakovala, prečo sa s ním jednoducho musím rozísť,“ povedala Tereza. Oči sa jej otvorili až po tom, ako spoznala nového nápadníka. „Absolútny vetroplach, na svoj vek už to bolo až vtipné. Alo prvé mi prebleslo hlavou, že keby som s týmto mužom otehotnela, bola by som v poriadnej kaši.“

René si zatiaľ staval dom a hoci sa ženiť ešte neplánoval, podvedome mal v sebe, že toto všetko ho raz čaká. Dom, žena, dieťa. Rodina. „Nech bol akýkoľvek, po mojom neúspešnom rande som prišla na to, aké bohatstvo skrýva.“ Nový objekt, hoci bol neúspešný, takto pozitívne posunul ich vzťah dopredu. „Posilnilo ma to. Aj to, že to bolo vlastne prvýkrát, čo som u Reného pobadala žiarlivosť. Spokojnosť neuveriteľná,“ smeje sa s odstupom času Tereza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rande #nový objekt

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....