Zoznámenie cez facebook? Uhrajte to na náhodu

Máte po krk uvažovania nad tým, kde svojho budúceho stretnete, máte po krk samoty aj internetových zoznamiek?

25.07.2014 17:00
žena, notebook, zoznámenie cez internet Foto:
Poznáme sa? Nie, zatiaľ nie...
debata

Ak máte zlé skúsenosti, možno vám to zlyhalo preto, že obaja ste boli v “hľadacom procese”. Stačí, ak z vás bude hľadať partnera jeden. Neviete to vylúčiť, no šanca je veľká. Pýtate sa, kde? No predsa na facebooku.

Lepšia verzia ako dať si inzerát alebo s najlepšou fotkou čakať, kto sa vám ozve opäť s tým, či si “popíšete”, bude, ak si niekoho len tak, akoby omylom, pridáte na facebook. Pokojne to môže byť človek, ktorého už dlhšie registrujete, hoci ho nemáte medzi priateľmi. Zaloviť však môžete aj v úplne cudzích vodách, napríklad v susednom Česku. Náhoda to aj tak nebude.

Požiadajte muža, ktorého si vyberiete napríklad podľa fotky, o priateľstvo. A čakajte. “Urobila som niečo podobné, no okamžite na to zabudla. Muž sa mi ozval asi o mesiac s tým, či sa poznáme, aby som sa mu pripomenula. Odpísala som, že určite sa nepoznáme a pridala som smejka, čo v ňom vzbudilo zvedavosť. Náhodou bol single, mala som šťastie a o týždeň mi už ďakoval, že som si ho takto náhodne pridala. Inak by sme sa nikdy nepoznali,” povedala 30-ročná Tereza.

Váš príbeh môže byť úplne podobný. Nepridávajte si však naraz viacerých mužov. Stačia dvaja sympatickí a uvidíte, či sa niektorý z nich “chytí”. V tejto nevinnej forme zoznámenia je veľká dávka tajomstva a prvý krok, ktorý ste urobili vy. Je totiž väčšia šanca, že muž odklepne cudziu ženu, ako by tomu bolo naopak…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #internet #facebook #zoznamka #tajomstvo #náhoda

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....