Intímna masáž. Zážitok lepší ako sex!

Kto nevyskúšal, neuverí. Milovanie sa pokladá za skutočný vrchol slasti, ktorý môžu spolu partneri prežiť.

18.07.2014 09:00
masáž - erotika Foto:
Žiadne rýchle pohyby ani trenie. Masáž musí byť jemná a senzitívna.
debata

Do momentu, kým sa neoddajú intímnej masáži. Vtedy nastupujú skutočne silné pocity, ktoré môžu, ale nemusia do milovania vyústiť. V oboch prípadoch otvoríte nové brány rozkoše.

Masáž prirodzenia

Je súčasťou tantrickej masáže. Nemusíte ju však absolvovať celú. Nie ste školení maséri a tak sa zameriame len na vyvolávanie slasti. Budete potrebovať zohriaty masážny olej a dobrého sprievodcu, ako zo seba spraviť majsterku intímnych pocitov na počkanie. Stačí uchopiť partnerov penis a masírovať ho. Čo však nie je to isté, ako doviesť ho rukou k orgazmu.

Začnite prikrývaním

Žiadne rýchle pohyby ani trenie. Chyťte partnerov penis jemne do rúk a v podstate ho prikryte dlaňami. Prechádzajte po ňom, akoby ste ho hladkali. Doprajte si lubrikant a nevynechajte žaluď, telo ani semenníky. Precízne hladkanie je úvodom k tomu, aby ste zvolili tú najkrajšiu formu masáže.

Každý muž je iný

Hoci tvrdíme, že všetci sú rovnakí, každého bude baviť niečo iné. Vyskúšajte techniku valčeka, čo je intenzívna masáž dvoma dlaňami. Niektorí muži naopak uprednostnia klavírnu masáž prstami, alebo jemné striedanie stláčania a ťahania. Dokonca môžete kombinovať aj všetky tri techniky. Hlavnou zásadou je venovať sa najviac tomu, pri čom vidíte najintenzívnejšie reakcie partnera.

Miesta, ktorým venujte pozornosť

Začínajte vždy od tela penisu. Je to najmenej citlivé miesto. Následne postupujte k uzdičke a k takzvanému mužskému G bodu, tam, kde sa pripája uzdička k penisu. Miešok je ideálny na jemné masírovanie, v rámci ktorého spravíte aj prehliadku semenníkov. Po správnom nabudení môžete pokračovať rukou až k vyvrcholeniu, alebo pridať ústa, prípadne ak ste sa obaja rozvášnilo, pokračovať milovaním.

Kedy je čas na intímnu masáž?

Možno povedať, že kedykoľvek. Sú však okamihy, keď je vhodnejšia ako inokedy. Chcete byť spolu, láskať sa, ale vďaka únave by ste nedosiahli dokonalé uvoľnenie, či zážitok zo sexu? Masáž vie dokonale pomôcť rozptýliť stres. Len čo s nehou chytíte partnerov penis, začnú sa diať zaujímavé veci. Stres sa rozplynie a erekciu, ktorú vyvoláte môžete po masáži využiť na spoločné potešenie. Masáž je v období, keď bozk na vzrušenie nestačí dokonalým štartérom a stimulátorom vášnivých nocí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #zážitok #masáž #intímna masáž

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...