Miluje vás? Prezradia ho činy, nie slová

Povedať zaľúbené "aj ja ťa ľúbim" počas sexu z mužských úst ešte nič neznamená. Vôbec nič to neznamená.

22.07.2014 13:00
vzťah, rozhovor Foto:
Rozhovor vás neminie.
debata

Stačí, že muž zistí, že to potrebujete počuť a spraví to. Prečo nie? Možno, že mu ide len o sex, ale vy ste jeho občasnými hláškami o tom, ako vás miluje taká zaslepená, že už viac vám ani nestačí k šťastiu. Poradíme vám. Pozerajte sa na činy. Slová tohto charakteru vám môžu byť ukradnuté.

Obetuje sa?
Vzal si niekedy kvôli vám dovolenku? Navrhol ako prvý výlet, ostal u vás spať, keď vás niečo bolelo? Keď ste mali problém – išiel s vami na kávu, aby ste ho do detailov prebrali? Rozložte si vás vzťah takto pekne rad za radom na drobné a uvidíte, či vás má skutočne rád, alebo len odpovedá na vaše žiadosti, aby vám na chvíľu zalepil ústa…

Darčeky
Všímajte si pozorne, či ich dostávate len tak, občasne malé drobnosti ako pozornosť, všimné, keď vás niečo bolelo, či vám platí v kaviarni. Kedy ste od neho naposledy dostali darček a začo to bolo? Ak zabudol na vaše narodeniny, nevadí, ak ste mu ich pripomenuli. Muži nemajú pamäť na dátumy. Všímajte si však, čo od neho dostávate. Veľa to napovie. Aj to, koľko nie peňazí, ale snahy do toho investuje.

Iniciatíva
Nula bodov? Ak ho musíte do všetkých spoločných aktivít kopať, tiež to o čomsi svedčí. Možno je už hlavou niekde inde, alebo len robí nasilu to, čo od neho očakávate. Dávno by zmizol, ak by s vami nebol taký úžasný sex. Všetko prehodnoťte, pozapisujte si, čo ste si všimla a potom s ním o tom všetkom podiskutujte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #ľúbim ťa #činy

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....