Výhody sexu v prírode

Slnko hreje, teplota stúpa a v našich telách sa čoraz nástojčivejšie ozýva volanie prírody.

09.07.2014 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Možno sa aj vy začnete s chuťou oddávať milostným radovánkam pod holým nebom.
debata (1)

Spálňa je štandardným útočiskom milencov, ale práve obdobie leta nám šepká, že pudy môžeme ventilovať naplno aj vonku. Sex v prírode je živočíšny, atraktívny, jednoducho iný. Preto nám robí tak dobre zdvihnúť sukne niekde na čistinke…

Volanie prírody

V postate iba človek k sexuálnym hrám potrebuje pohodlie, posteľ, zatiahnuté žalúzie a všetko ostatné. Živočíchy hasia svoju túžbu, kde to na nich príde. Toto volanie prírody a spontánnosti im tak trochu závidíme. Sexu v prírode sa bojí mnoho žien, no len čo stiahnu nohavičky a na zadok im siahne vánok, vedia sa odviazať. Nie je to podložené faktami, ale sama zistíte, že len čo sa začnete s chuťou oddávať milostným radovánkam pod holým nebom, akoby sa vo vás prebudila pradávna vášeň amazoniek. Nie je nič neobvyklé, ak práve vonku bez ohľadu na polohu prežijú ženy magické orgazmy.

Prekonanie tabu

Sex v prírode je stále mimo bežných štandardov. Pomilovať sa niekde na otvorenom priestranstve s milovaným partnerom vlieva do vzťahu aj sexuálneho života novú iskru. Poznačí vás istým „spolupáchateľstvom“. Budete si bližší, budete mať na čo spomínať. Spoločné prekonanie istých hraníc znamená zblíženie nielen na sexuálnej, ale aj vzťahovej úrovni. Preto sa to v lete oplatí skúsiť na vlastnej koži.

Živočíšny sex

Možno sa už doma nudíte a predohru máte rada už len preto, že sa patrí. V prírode na ňu jednoducho nie je priestor. Stačí sa však príjemne naladiť. Dráždiť sa pohľadom oblečením, dotykmi. Zrazu si len nájsť posed, kúsok čistinky, alebo ten pravý strom a vrhnúť sa na seba. Rýchlovka v prírode je plná vášne a keď okolo vás šumia listy stromov, dosiahnete orgazmus nesmierne rýchlo.

Adrenalín

Aj keď sa schováte, nájdete si kút, kde vás nemôže nikto odhaliť, vždy tam ostane kúsok pokušenia, že sa niekto pozerá. Adrenalín v krvi je nesmiernym stimulátorom sexuálneho zážitku. Práve kvôli nemu sa pre mnohých stal sex v prírode skutočnou drogou. Sexuálne vzrušenie a adrenalín je kombinácia, na ktorú si treba zvyknúť. Komu však zachutí tvrdí, že jedno bez druhého je len slabý odvar.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #milovanie v prírode #adrenalín

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...