Rozbúcha sa vám pri kamarátovi srdce o čosi silnejšie?

Váš vzťah sa pozvoľna mení a smeruje k láske? Ako to zistíte?

23.06.2014 08:30
rande, muž a žena, príroda, smiech, flirt Foto:
Váš kamarát je zrazu celkom iný?
debata

Láska z kamarátstva? Nie je to nič výnimočné, keď sa vzťah začína pozvoľna a prejde od kamarátstva k láske. Ak máte po svojom boku kamaráta a začína vám pri ňom biť srdce o čosi viac, možno on je na tom rovnako. Ako to zistíte? Niektoré maličkosti ho môžu prezradiť.

Hoci ste si vždy porozprávali takmer všetko, od istého času sa témam „ženy“ akosi vyhýba. V odpovediach je strohý a zväčša sa zmôže len na vetu „nič nové“. Neinformuje vás o jeho „záťahoch“, ktoré občas skončili poriadnym žúrom. A nepotrebuje vám ani oznámiť, aká šialene sexi je jeho nová kolegyňa.

Je krotkejší. Keď sa s vami stretne, už nie je samý vtip, snaží sa rozprávať aj o vážnejších témach. Povie vám, že má trápenie s rodinou alebo že zvažuje ponuku od konkurencie. Rozoberá s vami témy, ktoré hýbu jeho aktuálnym životom. Počúva vás a je rád, že sa má komu zdôveriť.

Stretávate sa akosi častejšie. Len tak vám zavolá počas dňa, či nemáte čas na kávu alebo obed. Chce vás vidieť a nerobí mu problém sadnúť do auta a vyraziť za vami. Je galantný a nežnejší, dokonca sa vám zdá v niektorých situáciách až hanblivý. A to on veru nebýval.

Máte pocit, že medzi vami vzniklo akési napätie. Niečo nevypovedané, čo nad vaším vzťahom visí. Obaja cítite potrebu začať tému o láske, ale máte zábrany. Poznáte sa toľko rokov a zrazu stojíte pred veľkým krokom. Nechajte tomu čas, ak sa má z kamarátstva vyvinúť láska, stane sa tak.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kamarát #rozhodnutie #krok

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...