Ako ho zbaviť bývaliek!

Už si síce povedali posledné zbohom, ale ako vieme, muži nikdy úplne neopustia ženy, ktoré s nimi zdieľali život. (Akoby ženy boli iné.)

24.05.2014 08:00
láska, vzťah Foto:
S partnerom si vytvorte vlastné spomienky.
debata

Napriek tomu sú stále tak trochu sokyne, ktoré by sme radi dostali z partnerovho nielen života, ale aj hlavy. Vymazať ženy, ktoré miloval pred vami je ťažký oriešok, no na druhej strane, s čím si kedy žena nepodarila?

Počúvajte o nich

Žiadna averzia nepomôže. Nikto nie je dokonalý a nikto nemal ani len tienisté stránky. Hádzanie špiny na bývalé partnerky má na muža efekt toho, že si začne vybavovať tie dobré vlastnosti. Sústreďte sa no to, čo ho na bývalých zaujalo a ukážte mu, že ste v tom lepšia. Žiadny muž si nepamätá svoje bývalé obľúbené jedlo, svoj bývalú najlepšiu dovolenku, svoj bývalý najlepší mobil ani pozitíva svojej bývalej najlepšej. Najlepšou musíte byť vy.

Skamaráťte sa s nimi

Nie je nič lepšie, ako si z nepriateľa urobiť spojenca. Toto poznali všetci veľkí bojovníci aj velitelia, obrancovia svojich teritórií. Muž je do istej miery vaše teritórium, preto nie je práve najvhodnejšie, ak v ňom strašia stopy minulosti. Partnerova bývalka môže byť pokojne vaša kamarátka, ktorá vám o ňom zvestuje detaily, za ktoré jej raz poďakujete. No a partner tým nadšený nebude, preto sa jej pokúsi čo najskôr zbaviť aj na ňu zabudnúť.

Spravte si vlastné spomienky

So svojimi láskami chodíme len na pekné miesta. Tie si zvykneme pamätať aj s ľuďmi, s ktorými sme tam boli. Nahraďte mu spomienky. Nejde to ako v nejakom SCI – FI thrilleri, ale spoločnými novými spomienkami. Počúvajte jeho náznaky, kde bol s bývalými a choďte tam spolu. Muži si pamätajú to najlepšie, čo ich v živote postretlo a prečo by ste nemohli byť všade, kde to má rád? Spravte si výlety na miesta, ktoré okupovali dodnes jeho bývalky a staňte sa tou najväčšou láskou.

Hoďte ich za hlavu

Expartnerky často zaujímajú omnoho viac ženy ako samotných chlapov. Ak vás žerie jeho vzťah s bývalou, alebo ak ju sem – tam spomenie, hoďte ju jednoducho cez palubu vášho záujmu. Muži málokedy inklinujú k minulosti a vy ste jeho budúcnosť, preto pokojne nechajte minulosť iba ako šednúcu spomienku na pekné časy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #expartnerka

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...