Chcete sa ukázať v dokonalom svetle? A nie je to stresujúce?

Zabudnite na dokonalosť, láska má aj chybičky.

02.05.2014 15:00
rande, láska, reštaurácia Foto:
Malé nedokonalosti sa odpúšťaju, patria k životu.
debata

Snažíte sa všetko robiť správne? Ste oddaná, večne usmiata, nemáte problémy, v práci ste spokojná a vôbec… Váš život je prechádzka ružovým sadom. Aspoň pred novým partnerom sa tak tvárite. Ale… priznajte úprimne, nie je to nad vaše sily?

Začiatok vzťahu… Iste, ste zamilovaná a tak sa snažíte zo všetkých síl, aby sa zamiloval aj on do vás. Ale hrať sa na dokonalú superženu naozaj nemusíte. Každý má totiž občas zlý deň, nanič náladu alebo sa jednoducho cíti unavený…

Priznajte svoje slabé stránky, patria k životu. Samozrejme, zabudnite na večné frflanie či sťažnosti, aký je život nespravodlivý či extrémne ťažký. Ale naozaj na to nie je nič zlé, ak priznáte, že v práci sa vám nepáči a zvažujete odchod. Alebo že šport vás nebaví a voľný čas trávite radšej pasívne. Pretvarovať sa každý piatok dve hodiny na volejbale či tenise by bolo oveľa náročnejšie.

Ste unavená? A rozhodne nemáte chuť na trojhodinový večerný koncert… Túžite po jedinom, zvaliť sa do postele a čítať si. Je snáď na tom niečo zlé? Ak sa nevyhovárate každý večer a vašou jedinou záľubou nie je posteľ, tak si môžete takýto dôvod kľudne dovoliť. Buďte k nemu úprimná hneď od začiatku, on to ocení a bude sa správať podobne. Možno by ste koncert prežili, ale bez radosti, len s trpiteľským výrazom. Stojí vám to za to?

Nie všetko vo vašom živote vyšlo. Možno sú to maličkosti, ale keď sa vás na ne opýta, skúste mu hovoriť pravdu. Pri priveľmi dokonalej žene môže nadobudnúť pocit menejcennosti. Jemu sa tiež nepodarilo všetko, čo si zaumienil. A nemá problém o tom hovoriť. Týmto spôsobom sa k nemu priblížite a dáte mu najavo, že aj vy ste „iba človek“.

Keď má k vám prísť na večeru, namiesto radosti vás opantá stres. Všetko chcete mať dokonale upratané, trojchodovú večeru ako z päťhviezdičkovej reštaurácie, romantické kulisy… Napriek tomu, že neviete, kde vám hlava stojí, ste rozhodnutá urobiť to na 100 percent. Iste, stihnete to, ale ste taká vystresovaná a unavená, že o pokojnej atmosfére nemôže byť ani reči. Recept je jednoduchý! Užívajte si jeho prítomnosť, tešte sa z nej a na neumyté okná či riad v umývačke kľudne zabudnite.

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #dokonalosť #superžena

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...