Žiarliť na jeho ex? To je hlúposť!

Minulosť nechajte tak, sústreďte sa na vašu prítomnosť plnú lásky.

29.04.2014 17:00
žena, smútok, rozchod Foto:
Stále máte v hlave jeho bývalú?
debata

On je so svojou minulosťou vyrovnaný, ale vám leží jeho ex v žalúdku. Nie je to paradox? Zamyslite sa, prečo sa nad jeho bývalou partnerkou stále zamýšľate… Kladiete vášmu drahému neustále otázky týkajúce sa jeho expartnerky?

Možno mu práve tým dávate najavo, aká veľmi neistá ste si vo vašom vzťahu. Cítite ohrozenie a pritom si neuvedomujete, že za tým nestojí jeho bývalá partnerka, ale vy sama. Vaše neistoty takto prenášate na jeho bedrá. A začína sa začarovaný kruh žiarlenia, osočovania či pátrania. Čo pre vás nie je rozhodne dobré.

Začali ste spolu chodiť priveľmi skoro po rozchode? On sa spamätával z bývalého vzťahu a vy ste na tom boli rovnako. No zatiaľ, čo on sa vaším expartnerom absolútne nezaoberá, vy ste na tom inak. On má v hlave jasno a verí vám aj vašej láske. Ale prečo máte pochybnosti vy? Dáva vám snáď najavo, že preňho nie ste tá pravá?

Alebo sa vám už niekedy stalo, že váš partner vám dal po čase zbohom, lebo jeho srdce zahorelo opätovnou láskou k bývalej? Potom je prirodzené, že sa podobného scenára bojíte. Na druhej strane, každý muž má v istom veku nejakú minulosť a vy ju musíte akceptovať. Iná možnosť neexistuje. Snažte sa vymazať negatívnu skúsenosť z vašich spomienok a žite pre aktuálny vzťah.

Možno sa s ňou porovnávate a máte pocit, že v tomto súboji prehrávate. Dôležité však je, že v súboji o vášho partnera ste víťazkou vy. I keď sa vám zdá byť jeho bývalá šikovnejšia či krajšia, je to v podstate jedno. Pretože ste to vy, kto má jeho srdce. On sa po vašom boku cíti spokojne a nič iné nehľadá. Tak nehľadajte dôvody, prečo by vás mal opustiť kvôli nej. Užívajte si prítomnosť po boku muža, ktorého milujete.

Ste celkovo vo vzťahoch neistá. Žiaden vám doteraz poriadne nevyšiel a tak máte strach, že podobný scenár čaká aj aktuálnu lásku. Aj preto máte v hlave hneď niekoľko možností, prečo vás opustí. A jednou z nich je jeho bývalá partnerka. Skúste sa uvoľniť a počúvať vaše srdce. Naozaj vám hovorí, že vás opustí? Že to s vami nemyslí vážne, že sa iba hrá? Ak sú to iba vaše domnienky, hoďte ich za hlavu a nepokazte si to, čo máte.

debata chyba
Viac na túto tému: #žiarlivosť #expartnerka

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...