Správa sa ako blázon? Možno vás miluje

Láska robí s mužmi divy... Stalo sa to aj vám?

24.04.2014 12:00
muž, víťaz Foto:
Bláznivá láska zmenila aj jeho!
debata

Už máte niekoľko týždňov randenia úspešne za sebou a váš vzťah sa celkom sľubne rozbieha. Páči sa vám a vy si kladiete otázku, či aj vy jemu. A možno práve jeho trocha bláznivé správanie vám prezradí, že sa mu páčite. A nie len trocha!

Mlčí alebo „trepe“ hlúposti. To sú dva extrémy zamilovaného muža. Tréma a pocit zamilovanosti mu dokáže zviazať jazyk a on má čo robiť, aby to prekonal. Nie je to preňho vôbec ľahké, pretože o každej vete premýšľa. Na druhej strane mu láska k vám môže jazyk poriadne zamotať a on hovorí piate cez deviate, často jeho vety nedávajú zmysel a vy iba krútite hlavou, čo vám chcel vlastne povedať.

Veľmi nemotorne vám pri každom stretnutí daruje čosi maličké. Prekvapí vás a keď máte radosť, teší sa ako dieťa. Nikdy nevydrží dlho tajiť, že má pre vás darček. Chce vás potešiť hneď a chce vidieť váš úsmev. Pri výbere darčekov si nechá záležať, ale občas sa mu podarí predsa len šliapnuť vedľa. Ale aj tak je to také milé!

Chce sa vás dotýkať. Túži po vás ako tínedžer a je to na ňom vidieť. Pri každej možnej príležitosti sa vás „akože“ dotkne a najradšej by vás stále nosil na rukách. Vzrušujete ho a je to na ňom vidieť, hoci sa snaží „držať“ formu. Je prítulný a nežný, nechce vás v žiadnom prípade vyplašiť, netlačí na vás.

Nie je nič, čo by pre vás nespravil. Všetko je možné a uskutočniteľné. Láska k vám mu dáva doslova krídla. Vždy má v zálohe nejaký zaujímavý program, vie vás potešiť, rozosmiať, prekvapiť a dokonca príjemne ohúriť. Čas strávený s ním je veľmi príjemný a letí neuveriteľne rýchlo. On nečaká, nemá problém vám napísať či zavolať len preto, aby vás počul.

debata chyba
Viac na túto tému: #prekvapenie #blázon #zamilovaný

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...