Päť pikantných ciest k lepšiemu orálnemu potešeniu

Štipka čili v jedle oživí každú porciu. Jazyk však môže byť zdroj aj úplne iných, ako chuťových rozkoší.

23.04.2014 08:30
orálny sex, potešenie, dvojica, milovanie, sex Foto:
Orálny sex je tou najintímnejšou časťou milovania. Vždy však padne vhod si jeho chuť oživiť.
debata

Orálny sex je tou najintímnejšou časťou milovania. Vždy však padne vhod si jeho chuť oživiť.

Zdvihnite nohu

Ľahnite si na okraj postele, jednu nohu nechajte na hranie a hladkanie partnerovi a druhú zdvihnite a chyťte si ju rukami. Partner môže byť mimo postele, alebo prísť za vami. Paňou ste však vy. Vďaka zdvihnutej nohe mu dávate dostatok priestoru aj na hlbšie vniknutie jazykom do vás. Tým ako s nohu budete polohovať si sama určíte, ako a kde vám láskanie najviac vyhovuje. Túto čili pochúťku aplikuje len málo žien. Pitom poteší ich samé aj mužom spadne sánka pri tom božskom výhľade na vaše prirodzenie.

Vychutnávanie na stoličke

Vynikajúca pomôcka pre milovanie je obyčajná stolička. Sadnete si, mierne posuniete dopredu a partner nech vás dlaňami chytí za zadok. Kľačí pred vami ako malý otrok a už toto mnohé ženy aj mužov vzájomne vzrušuje. Oprite si nohy o jeho ramená a nech začne s láskaním. Poloha netradičná, pohodlná, plne využívajúca jemné submisívne a dominantné postavenie. Čo môže byť lepšie?

David Copperfield

Poloha orálneho sexu, pri ktorom ide skutočne o mágiu. Meno známeho iluzionistu si neprivlastnila iba náhodou. Ľahnite si na posteľ, uvoľnite sa a pod zadok si vložte menší vankúšik. Presne taký, aby ste si mohli dať chodidlá na mužove lopatky a on vás pohol hladiť po zadku. Keď sa v tejto pozícii dostane jazykom k vášmu klitorisu, zatrasie sa zem. Poloha je veľmi vhodná, aby vás partnerov jazyk mohol láskať od análneho otvoru až po vrchol venušinho pahorku. Už len pri tej predstave má mnoho žien zimomriavky na tele.

Motýľ rozkošník

Let až do siedmeho neha zaručuje poloha, pri ktorej partner leží a vy sa takmer posadíte na jeho tvár. Rukami sa opierate o stenu. Sama rozhodnete, ako si hlboko sadnete. Či necháte partnerovi všetko, alebo sa bude vládať len špičkou jazyka dotknúť vášho prirodzenia. Extrémne vzrušujúca poloha pre partnerku aj pre samotného partnera. Pre neho sa v tejto polohe nestáva orálny sex iba potešením milenky, ale vďaka vašej aktivite nesmierne vzrušujúcim zážitkom, ktorý ho doslova vybičuje na milostné pokračovanie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orálny sex #uspokojenie #pery #potešenie #ústa

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...