Nebojte sa urobiť prvý krok! Rande za to stojí

Nenechajte si strachom pokaziť váš spoločenský život. Odhodlajte sa na rázne kroky.

23.04.2014 15:00
rande, láska Foto:
Ste preňho neodolateľná?
debata

Obávate sa odmietnutia? Je vám zle pri predstave, že by ste niekoho len tak oslovili? Nedovoľte strachu, aby vám zväzoval ruky a okrádal vás o možnosti. Hoci aj na poli lásky a zoznamovania sa. Ste stále nenápadná, neprejavujete sa, bez priateľov a žijete vo svojej ulite… Tak sa nečudujte, že ste sama. Muž vašich predstáv vám zrejme nezaklope na dvere aby vám povedal, že chce s vami žiť. Musíte sa odvážiť a urobiť konečne krok smerom k láske. Len dajte mužovi, ktorý sa vám páči najavo, že by ste s ním chceli komunikovať, buďte príjemnou spoločníčkou. Na začiatok to stačí. Iba otvoriť ústa. Odhodlať sa a naučiť sa rozprávať s mužmi.

Neskôr už môžete skúsiť aj čosi odvážnejšie. Čo takto kompliment neznámemu „sympaťákovi“? Len myslite na to, že nemáte pôsobiť zúfalo, ale milo a presvedčivo. Buďte si istá, že to dokážete,. Nie je od veci, ak si necháte na sebe záležať, pekne sa upravíte, oblečiete. Aby vaša istota nebola len hraná, aby ste si ňou boli istá. Aspoň trocha. Čo môžete stratiť nejakou neškodnou, ale pritom účinnou vetou? Nič… Najhoršie, čo sa vám môže stať je, že nedostanete spätnú. Ale to predsa nie je koniec sveta. A jedného dňa sa dočkáte. Uvidíte.

Už ste sa dopracovali k pozvaniu… Ale zrazu vás ovládla panika, neviete, čo so sebou. Ešte nikdy ste neboli na rande, ktoré ste iniciovali vy sama. Nevadí. Zvládnete to. Uvoľnite sa, zbavte sa kŕčovitosti. Myslite len na ten pekný okamih, užívajte si aktuálnu chvíľu na rande s pekným chlapom. Stačí byť sama sebou, nepretvarujte sa. Iste, možno ste neistá, ale to sa dá na prvom rande pochopiť. A možno on bude mať rovnaké pocity ako vy a napokon sa na nich spoločne príjemne zabavíte. Nenechajte sa odradiť vašim stiahnutým žalúdkom ani vlhkými dlaňami. Krok po kroku tieto nedokonalosti prekonáte a budete sa na rande cítiť ako ryba vo vode.

debata chyba
Viac na túto tému: #odvaha #odmietnutie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...