Naozaj otravné rande? Ako sa zbaviť nechceného nápadníka?

Len nech to netrvá večne! Ale čo ak útrpné rande nie a nie skončiť?

21.04.2014 10:40
pár, rande, večera, párty, muž a žena Foto:
Očaril vás? Nepodľahnite prvému dojmu.
debata

Nie každá dokáže na plné ústa povedať: „Vieš čo, prepáč, ale nesadli sme si.“ Väčšina sa snaží nechceného nápadníka odplašiť trocha jemnejším a nenápadnejším spôsobom. Ako dať na rande chlapovi oproti vám najavo, že je čas to trápenie ukončiť?

Na rovinu? Už spomínaný drsný model je síce účinný, ale nie každá žena má na čosi také žalúdok. Ale spôsob je to rýchly a keď sa nehanbíte, tak aj účinný. Tvrdo sa mu pozrieť do očí a povedať naozaj to, čo cítite… Tak do toho!

Ako sa dostať preč: Overený spôsob „akože“ súrneho telefonátu z práce. S kamarátkou sa môžete dohodnúť, že vám pol hodinu po štarte vášho rande zavolá. A podľa toho, ako sa bude vyvíjať, zahráte potrebnú scénku. „Prepáč, ale v práci niečo vybuchlo a musím frčať“ mu môže napovedať, že vidieť ho už nikdy nechcete.

Odplašte ho sama: Podobne nudne ako on začnite rozprávať aj vy. Ak sa jeho nekonečný príbeh o stroskotanom živote či úžasnej kariére predsa len skončí, začnite ho nudiť vy. A skúste začať niekde ďaleko vo vašom detstve a nevynechajte žiaden z nezaujímavých zážitkov. Skvelo zaberajú aj príbehy z manželstiev vašich kamarátok, príbehy o deťoch sú takisto v tomto prípade žiadané.

Pomôžte si vašimi ex-partnermi: Ak si počas vášho rande povzdychnete a zasnene sa usmejete pri spomienke na niektorého z vašich ex, bude mu jasné, že on rozhodne nie je ten, po kom teraz túžite. A k tomu ešte nenápadne naznačte, že sa spolu máte objaviť na blížiacej sa svadbe vašej sesternice či čosi podobné. On si bude myslieť, že vaše srdce stále bije pre vášho ex a vy budete mať pokoj.

Otvorene flirtuje s mužmi okolo: Nech mu je jasné, čo ste zač! Usmievajte sa, majte „veselé“ poznámky, prevracajte očami. Robte, čo môžete, aby videl, čo by ho čakalo po vašom boku. Nezabudnite okato pozerať na sexi zadok čašníka či pochváliť krásny úsmev muža pri vedľajšom stole. Nebude trvať dlho a vášho rande bude mať tak akurát dosť.

Rozprávajte o peniazoch: A zdôraznite, že ste naozaj náročná žena a vždy ste chodili s dobre zabezpečenými mužmi. Jeden vás zobral na dovolenku do Thajska, ďalší vám zariadil nanovo kuchyňu. Podobné „pikošky“ mu servírujte len tak, medzi rečou. A keď sa už bude tváriť dosť vystrašene, spomeňte, že neviete, ako zaplatíte opravu vášho auta. A máte pokoj!

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #rande #trápenie

+ Dostatok spánku je základom pre zdravie a pozitívnu myseľ.
Učte sa každý deň novým veciam, vedomostí nie je...

+ Spánok je dôležitý a vy ho máte príliš málo, tak zostaňte v posteli.
Nenechávajte rozhodnutie len na svojich...