Aká ste milenka napovie farba vašich nohavičiek

Béžová či odvážna červená? Dračica alebo nesmelá kvetinka?

23.04.2014 13:30
spodná bielizeň, nohavičky Foto:
Tak aké si dnes vyberiete?
debata

Intuitívne siahnete po bielych nohavičkách? Či vám pohľad padne na vaše obľúbené ružové… A viete, že to, akú farbu spodnej bielizne uprednostňujete, čo-to prezradí o vašich schopnostiach milenky?

Ak máte rada červenú:

Ste vášnivá a všetkému otvorená žena. Rozhodne s vami nie je nuda a v posteli ste to vy, kto určuje smer. Ak sa vám nejaký muž zapáči, idete po ňom až kým ho nedostanete.

Ak máte rada bielu:

Skôr ste nežná ako vášnivá. V podstate hanblivá milenka, ktorá sa rada nechá viesť a zvádzať. Ste prítulná a plná očakávania, svojmu milencovi oddaná.

Ak máte rada čiernu:

Tajomná a pre mužov príťažlivá. Prekvapujúco odvážna v posteli, skôr dominantná než nežná kvetinka. A veľmi úprimná, čo sa nemusí všetkým páčiť. Ak vás milenec v posteli nudí, prevezmete iniciatívu. Ak sa mu stále nedarí, viete byť až priveľmi priama. Nerada strácate čas a v posteli už vôbec nie.

Ak máte rada ružovú:

Sex síce máte rada, ale oveľa viac si vychutnávate hry okolo neho. Zvádzate a flirtujete, naťahujete čas a nie vždy poskytnete mužovi v posteli to, na čo ste ho nalákali. Skôr mu popletiete hlavu, ale v sexe ste viac konzervatívna, málo spontánna.

Ak máte rada béžovú:

Ste skúsená milenka, ktorá pozná svoje kvality. Vaše telo hovorí samé za seba, nepotrebujete naň upozorňovať spodnou bielizňou. Nehanbíte sa, viete sa uvoľniť a mužovi dať to, čo potrebuje. Experimenty nie sú vašou silnou stránkou, skôr sa držíte toho, čo je dobré a časom overené.

Ak máte rada tyrkysovú:

Muža v posteli s vami čaká bláznovstvo. Sem-tam trocha nekoordinované a možno nemotorné, no rozhodne nie nudné. Ste milá a pozorná a máte rada, ak sú vaše posteľné hry nabité vášňou aj smiechom.

Ak máte rada pestrý mix:

Milujete zmenu. Ste ešte nespútaná a nechcete sa veľmi viazať. V posteli zbierate skúsenosti a potom ich posúvate ďalej. Máte rada, ak je po vašom boku ktosi skúsený a odvážnejší ako vy.

debata chyba
Viac na túto tému: #milenka #spodná buielizeň

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...