Erotická Veľká noc? Skúste s partnerom tieto tri nové polohy

Nie každú z vás čaká počas blížiacich sa veľkonočných sviatkov rodinná nálada, šibačka a rozdávanie čokoládových vajíčok.

17.04.2014 10:00
Poloha postojačky je síce kondične náročná, ale... Foto:
Poloha postojačky je síce kondične náročná, ale dokáže zázraky.
debata

Ak patríte medzi tie šťastné dámy, ktoré si nasledujúce dni voľna užijú niekde na chate v horách, alebo na romantickom víkende s partnerom za hranicami, máme pre vás tri poriadne pikantné tipy na tri dni voľna. Vyskúšajte sa milovať tak ako nikdy predtým!

Do lona

Sadnúť si mužovi do lona je intímne, nežné a príjemné, ale čo tak využiť túto intimitu v sexuálnej nálade. Nejde o klasickú polohu jazdenia, ale veľmi aktívnu polohu pre oboch partnerov, kde ste prepojení a spojení. Posaďte sa na partnera ležiaceho na posteli, ste k nemu otočená chrbtom. Následne sa partner zdvihne, vy si spravte pohodlie, napríklad si kľaknite obkročmo, muž je svojou hruďou opretý o váš chrbát, rukami vám môže hladiť poprsie, ale aj intímne a citlivé partie v rozkroku. Táto poloha je skutočne veľmi intenzívna a najmä pre ženu príjemná, pokiaľ je partner ochotný použiť svoje ruky.

Akrobatka

Na túto polohu potrebujete trošku kondičky a pevné bruško a u partnera silné ramená a bicepsy. Ale sila orgazmu vás môže naozaj prekvapiť. Ľahnite si tvárou na okraj postele, o postel sa opierate aj prsiami, ale od prsníkov nadol už je zvyšok tela mimo pevnej podložky. Nechajte partnera, aby zdvihol vaše nohy zozadu a vnikol do vás. Pri takejto pozícii je intenzívne stimulovaný bod G a ďalšie vzrušenie môže priniesť ešte zapojenie vašich vlastných rúk.

Zdola

Nájdite pevný stôl, kde sa posadíte okrajom zadku. Nohami obkročte partnera a nechajte ho vniknúť zdola. Pre fyzicky zdatnejších experimentátorov je možné skúsiť túto polohu aj pri stene, keď vy visíte len na partnerových ramenách a bedrách a ste opretá o stenu chrbtom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #sexuálne polohy #experimentovanie

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...