Ako si udržať chlapa? Majte rada samu seba a svoj život

Nepodriaďujte celý svoj život láske k nemu. To by ho mohlo veľmi rýchlo otráviť.

17.04.2014 15:00
pár, bláznivý vzťah Foto:
Milujete ho priveľmi?
debata

Máte dlhodobo pocit, že ste stretli lásku svojho života? A nechcete o ňu prísť… Ako to urobiť, aby ste ho pri sebe udržali naozaj poriadne dlho? V prvom rade majte rada samú seba a myslite na svoje šťastie.

Spaľujúca láska je vášnivá a úžasná. Iste. Ale v záplave lásky smerom k nemu nikdy nezabudnite ani na seba. Možno to bude znieť sebecky, ale v prvom rade by ste naozaj mali milovať seba. Prečo? Aby ste ostali preňho vzácnou. Aby ste mu vašu nehynúcu lásku nepodsúvali každý deň, až z nej už nebude žiadna vzácnosť, ale čosi úplne bežné. Ak mu ju budete dávať po troškách a pritom myslieť aj na seba, ocení to oveľa viac.

Nikdy nezabudnite viesť aj iný, než len partnerský život. Nebuďte odkázaná výlučne na to, čo pre vás on pripraví či kam vás vezme. To by z vás urobilo pasívnu bytosť, bez vlastných záujmov. Váš život a nadšenie pre čokoľvek si nenechajte vziať a neobetujte to ani v znamení lásky. To isté platí aj o vašich priateľoch, s ktorými rada trávite čas. Prečo by ste mali všetkých odpísať na vedľajšiu koľaj? Váš vzťah predsa môže ísť ruka v ruke aj s vaším životom.

Čo je zlé na tom, ak sa chcete páčiť nielen jemu, ale aj samej sebe? A preto by ste na sebe mali pracovať. Nezabúdajte na fyzickú aktivitu, ktorá vás udrží nielen vo forme, ale vďaka ktorej budete aj skvelo vyzerať. Takisto pobyt v kolektíve ľudí je pre váš vzťah prospešný. Vyvetráte si hlavu a nabijete sa ich pozitívnou energiou. Hoci len športovou. Domov sa tak vrátite s dobrým pocitom, že ste urobili pre svoje telo niečo skvelé.

Nielen jeho kariéra je dôležitá. To, ako sa vám darí v práci, je veľmi podstatné pre celý váš život. Aj partnerský. Keďže v práci trávite naozaj podstatnú časť dňa, je dôležité, ako sa v nej cítite a či sa z nej vraciate spokojná. Ak vás nenapĺňa či nebodaj ubíja, má to negatívny vplyv aj na vašu lásku. Stanete sa ufrflanou a podráždenou. Takisto si zaslúžite podporu či obdiv, ak sa vám v zamestnaní čosi podarí. Nepodceňujte svoje úspechy len preto, aby ste nezatienili tie jeho.

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #zivot #city

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...