Toto sú najväčšie skúšky vzťahu! Prežije ich?

Láska sa začína vždy rodiť dokonalá. Postupom času otvárame oči a zistíme, že princ na bielom koni je rovnaký chlap ako všetci ostatní.

17.04.2014 08:30
láska, vzťah, problémy Foto:
Ak sa vám vo vzťahu nedarí, nepriťažujte si hádkami a nezhodami.
debata

Na základe tohto zistenia sa dajú predvídať tie najväčšie skúšky lásky. Prežijú len najsilnejšie dvojice a aj tými to občas poriadne zatrasie.

Iná žena

Nehovoríme, že budete podvedená, alebo vymenená. Iná žena však jednoducho príde. Je len otázkou času kedy. Obvykle po troch rokoch vzťahu je muž najnáchylnejší k tomu, aby sa ohliadol po novej partnerke. Nie však vždy s cieľom rozbiť všetko čo má a spáliť mosty. Niekedy sa chce utvrdiť v tom, že si vybral to najlepšie, niekedy má chuť experimentovať, inokedy nasýtiť hlad lovca. Ak obdivuje iné, spieva o ženách, dajte mu iba pocit, že ste to vy, ktorá má všetky tromfy a partner sa upokojí. Žiarlivostné scény zhoršujú situáciu a zaváňajú úplným rozpadom vzťahu.

Finančné problémy

Sínusoida je klasickým priebehom života. Priamka stúpajúca nahor je sen každej rodiny, ale väčšou utópiou bol už asi len socializmus po celej zemi. Nedarí sa partnerovi, vám, alebo obom? Nie je dôvodom prikurovať ešte aj hádkami a nezhodami. Vytvorte klímu produktivity a nájdete spoločné riešenia. Sú pre vás dôležité peniaze, alebo človek a jeho charakter a vlastnosti? Pozor, v krízových situáciách sa všetci správame inak. V strese si netreba tvoriť obraz na partnera.

Kríza v sexe

Raz príde. Najhoršie je zistenie, že ste sa z vášnivého rytmu sexu na každý deň ocitli v stereotype a pripadáte si ako dôchodcovia pred koncom života. Vyskúšali ste všetky polohy, každú spodnú bielizeň aj hru a ostávajú vám iba spomienky? Treba zmeniť optiku. Nehľadať v sexe vlastné uspokojenie, ale nehu, láskanie, otvorenosť, hru s telom toho druhého. Pozor, sexuálny život odráža aj celkovú klímu vzťahu. Preto rýchlo z plytčiny zatiahnite opäť na hlbiny vášne.

Spoločné bývanie

Toľko očakávaná spoločná posteľ a zariadené spoločné bývanie. Prvý rok spolunažívania je zaťažkávajúcou skúškou. Mnohé páry povolia a odídu z rozostavaného hniezdočka lásky každý svojou cestou. Nie je to len víkendová či prechádzková láska. Ide do tuhého. Spoznáte zvyky od umývania zubov po maskovanie vlastných vetrov. Uvidíte sa s deravými ponožkami a mastnými vlasmi. Dvojice, ktoré prežijú prvý rok, sú obvykle zocelené a rozhodnuté prežiť zvyšok života spolu. V opačnom prípade sa prvý rok stáva posledným.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #spoločné bývanie #skúšky vzťahu

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...