Milostné polohy, s ktorými mužovi ulahodíte

Chcete potešiť vášho miláčika? Predveďte mu v posteli polohy, ktoré patria podľa mužských parametrov k tým najlepším.

14.04.2014 08:30
nahé telo, kresba, erotika Foto:
Doprajte vášmu partnerovi dobrý výhľad v každej polohe.
debata

Muži pre svoj naturel majú radi polohy, ktoré sa vyznačujú dostatkom pocitu kontroly, ale zároveň výhľadom na ženu, ktorá sa blíži k blahu.

Nohy na plecia

Muži tento spôsob milovania ocenia. Namiesto klasiky dajte nohy bližšie k sebe a vyložte ich partnerovi na plecia. Bude mať dokonalý výhľad a to nehovoríme o bonuse, ak ste si nohy ozdobili samodržkami. V každom chlapovi sa skrýva malý fetišista, preto ho touto dvojkombináciou do postele potešíte naozaj dvojnásobne.

Výhľad na bohyňu

Z predchádzajúcej polohy je len na skok do tej ďalšej. Nohy neostanú na pleciach, ale na jeho prsiach. Zaprite sa nohami do jeho hrude. Pod zadoček malý vankúšik a ste pripravená prijímať aj dávať dávky rozkoše. V tejto pozícii si partner vychutná celé vaše telo aj pohľad na to, ako vás miluje. To je pre muža pohľad, ktorý by ho sám doviedol k vyvrcholeniu aj bez snaženia. V tejto pozícii si užíva vaše lono aj nohy a sám vám rukou môže dráždiť klitoris.

Slúžtička

Málo žien dokáže na seba prijať úlohu submisívnej partnerky. Už len preto, že sa pozície slúžky boja v domácnosti. V posteli však mužom dokonale vyhovuje. Poloha odzadu a v stoji. Príjemná pre neho, pretože kombinuje správnu dávku nadradenosti, s možnosťou dráždiť vám prsia aj klitoris. Aj preto sa páči rovnako ženám. Rozkoš ženy muža opäť viac dostáva do vytrženia. Dokonalá poloha na víkendové popoludnie.

Pozvánka do raja

Odhoďte všetky zábrany a doprajte vášmu partnerovi doslova kráľovskú polohu. Podobá sa na misionársku, ale úvod do nej aj prevedenie budú úplne iné. Stačí počkať partnera nahá, s nohami naširoko od seba. Od všetkej radosti zabudne aj na povinnosti. Nohy však nikdy nedáte spolu ani okolo jeho bokov. Necháte ich prehľadne roztiahnuté. Partner vníma ich línie po bokoch, vaše telo, prsia, tvár poznačenú rozkošou. Jeho potešenie budete cítiť naozaj hlboko v sebe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne polohy #erotika

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...