Dôvody prečo mať sex. Ešte dnes večer!

Už nemusíte nikdy viac premýšľať, čo s načatým večerom. Prečo aj? Ak máte na dosah partnera, sex je tou najlepšou alternatívou, ktorou si môžete spríjemniť večer.

12.04.2014 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Dvojice, ktoré sa milujú častejšie, majú viac chuti na experimentovanie.
debata

Pre dobrý sex je mnoho dôvodov. Vymeňte dnes nudné reklamy v televízii za slasti, ktoré prinesie do vášho života len plnohodnotné milovanie.

Prehĺbi vzťah

Milovanie minimálne trikrát do týždňa spraví pre vzťah viac ako každodenné nosenie na rukách. Milovanie partnerskú dvojicu utužuje. Nejde len o zdieľanie intimity, ale aj nežnosti, lásku, nehu, príjemné pocity, endorfíny. Chvíle plné milostného súzvuku, ktoré budú mať vplyv na harmonické spolunažívanie, aj keď to nebude vo vzťahu práve ružové. Pomilujte sa s nehou, vášňou, láskou a uvidíte, že zajtrajší spoločný deň bude usmiatejší, pokojnejší a šťastnejší v porovnaní s tým, keď večer budete prepínať televízne programy.

Budujete si imunitný systém

Lekári by vám sexuálne radovánky mali ordinovať namiesto liekov na posilnenie imunitného systému. Sex je prirodzený, zadarmo, zdravý a podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu. Srdce sa akurát rozbúcha, pokožka sa akurát spotí a telo vypudí hormóny, ktoré presne nadávkujú zvýšenie imunity. To sa nesmierne zíde najmä v období, keď teploty stále skáču podľa aprílového počasia. Po milovaní trikrát týždenne sa vás nachladnutie ani nedotkne.

Čím viac máš, tým viac chceš

Sex je stále jednou veľkou záhadou. Čím viac si ho doprajete, o to viac chutiť vám bude. Kto prestane s milostnou aktivitou na pravidelnej báze, tomu sa zrazu zmení celý milostný život. Je veľký omyl myslieť si, že ak sa budete milovať menej, na každý ďalší sex sa budete tešiť viac. Opak je pravdou. Dvojice, ktoré sa milujú častejšie, majú viac chuti jeden na druhého aj na experimentovanie. Ak sa budete milovať menej, skončite pri misionárovi a to len pár dní do týždňa. Nakoniec bude atraktívny ako obohraná platňa. Pomilujte sa ešte dnes a nastúpite na cestu krásneho a plnohodnotného milostného života.

Prevencia proti inkontinencii

Možno sa teraz nad týmto problémom iba pousmejete. V praxi je to však najčastejší ženský problém ohlasujúci prichádzajúcu starobu. Ženy s pravidelným sexuálnym životom vykazovali tento problém v miere nižšej o 30%. To je lepšia investícia do budúcnosti ako podielové fondy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #prevencia #milovanie

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....