Príbeh: Nevera? No a čo...

Zoznámili sa ako vo filme. Dvakrát jej zaparkoval na jej platenom mieste. Nahnevala sa a s vyhrážkou mu dala za stierač svoje telefónne číslo.

16.04.2014 17:00
milenka, milenecký sex Foto:
Taký sex, aký si užíval s ňou, sme určite nemali.
debata

„Ani neviem, načo číslo, veď stačilo mu povedať, aby sa oddekoval z môjho miesta, lebo nabudúce už zavolám odťahovku,“ povedala Magda, ktorej dotyčný o pár hodín zavolal. „Bolo to fakt milé. Ospravedlnil sa mi. Povedal, že si nikdy nevšimol, že na tom mieste niekto parkoval, tak to riskol.“ Chalan situáciu využil a babu pozval na večeru. Chcel sa ospravelniť, ale hlavnú úlohu hrala zvedavosť.

S Marekom Magda začala chodiť, vyzeralo to veľmi ideálne. Až neskutočne – nezadaný bezdetný muž. Už si myslela, že ho nikdy nestretne. „Nepije? Nefajčí? Ani nie je lenivý alebo lakomý?“ pýtali sa nechápavo priateľky. „Nič z toho,“ odpovedala pyšne Magda. Sama nemohla uveriť tomu, akého rozprávkového princa ulovila. Navyše, veľmi sa mu chcelo do ženby, splodiť potomka… A na všetkom začali rýchlo pracovať. Veď načo čakať, bola Magdina teória.

Ich malá Vaneska mala rok a pol, keď s ňou Marek začal odmietať spávať. „Už to sa mi nezdalo, veď pretým si kvôli sexu išiel nohy dolámať,“ povedala Magda, ktorá mu napokon erotické esemesky od jeho milenky objavila v mobile, keď sa sprchoval. Rozvod bol veľmi rýchly. Najviac zarazila Magdu odpoveď, ktorú jej bývalý dal na otázku, prečo jej to spravil. „On sa ani nesnažil byť slušný. Povedal mi surovo: No a čo, všetci moji kamaráti to tak robia…“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #podvod #nevera

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...