Gestá, ktoré majú do postele zákaz vjazdu

Často sa hovorí o zvodnom, nežnom a erotickom správaní. Niekedy však netreba byť za každú cenu ako hlavná postava z Pretty Woman.

07.04.2014 08:30
sex, vzťah, intimity, gestá Foto:
Gestá umelého nadšenia dôveru v sexe nepodporia.
debata (1)

Stačí sa len vyvarovať gest, ktoré každému chlapovi odoženú erekciu z nohavíc. Sexuálna žiadostivosť je postavená predovšetkým na gestách a to aj u stabilných partnerov. Niektoré vedia vždy zapáliť oheň lásky, niektoré zas unudia, znechutia a spravia zo sexu trápenie.

Prevracanie očí

Existujú dve formy prevracania očí. To, ktoré rozbúcha srdce je prejavom neskrotnej vášne. Prevrátenie očí pri vrchole rozkoše, pri milovaní, keď práve dosahujete orgazmus, alebo sa oddávate slastiam, je skutočným erotickým stimulátorom. Pozor na oči pri partnerových návrhoch. Nevysvetlí si to labužnícky, ak mu pri akomkoľvek návrhu na nové sexuálne praktiky zakloníte oči, akoby sa vás zmocňoval epileptický záchvat. Pohyby očí vie málokto dokonale ovládať. Pomôže jediné, skúsiť prijímať návrhy so zvedavosťou a prekvapením, nie s odmietavým stanoviskom, čo to zase partner s vami plánuje.

Činnosti pomimo

Stalo sa to už zrejme každej. Najmä tým, čo sú tak trochu punktičkárky. Je celkom prirodzené, že pri milovaní potrebujete nájsť pozíciu, ktorá vám lahodí. Niekedy potiahnete plachtu, inokedy vankúš. Medzi gestá, ktoré nie sú sexi patrí vyrovnávanie plachty, alebo odloženie pyžama, čo nie je esteticky uložené. Sexi nie je ani prezretie nechtov, keď sa partner práve snaží spraviť vám dobre. Dávate tým najavo, že vaše zaujatie milostnou hrou je na minimálnej úrovni. To sú momenty, keď si muž práve kladie otázky, prečo sa s vami vôbec miluje.

Poprávanie

Je to doslova poprava akejkoľvek sexuálnej radosti. Poprávanie vlasov, sponiek. Niektoré ženy dokonca zvládnu milovanie aj s uterákom na hlave po sprche a venujú priestor viac jeho úpravám, ako oddávaniu sa sexuálnej slasti. Ako sa hovorí, celé zle.

Predstieranie

Nie, nepatrí do postele a hrať na muža orgazmus je ešte horšie, ako hrať smutné očí. Stačí, že vám raz príde na to, že gestá, ktoré predstierate nie sú úprimné. Potom vám už dôveru pri sexe málo čo obnoví. A, samozrejme, aj milovanie bude nemastné – neslané. Tak ako vaše gestá umelého nadšenia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #správanie #gestá #predstieranie

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...