Panika? Preč s ňou!

Predstavte si svoj život. Robíte všetko, čo najlepšie viete. Venujete sa práci, často chodíte s priateľmi na kávu.

28.03.2014 17:20
panika Foto:
Spoznávate sa?
debata

Potom sa však jedného dňa „prebudíte“, aby ste si uvedomili, že vaše priateľky už dávno stihli porodiť – niektoré aj dvakrát. A vy ste stále sama. Tu, v tomto byte s troma spolubývajúcimi, bez skúsenosti zo zahraničia, neustále v práci – od rána do večera – doplňte si podľa svojich „nešťastí“, ktoré si takto dokola vyčítate.

Paniku, ktorá vás prepadne, vnímajte ako znamenie. Znamenie, aby ste sa znovu upokojili. A nielen to – pretože doteraz ste boli zrejme tiež pokojná. Začnite si pripomínať zreteľnejšie veci, po ktorých túžite. V prvom rade však „poproste“ o pokoj. Ten budete zo všetkého potrebovať najväčšmi. Kým sa neupokojíte, nič sa nepodarí.

Začnite prvou pozitívnou afirmáciou – vek je len číslo. Predstavte si, že netušíte, koľko máte rokov a začnite sa podľa toho riadiť. Panika vám k šťastiu nepomôže, práve naopak. Uvedomte si, že nič vám okrem spomínaného pokoja, ktorý vám vzápätí prinesie radosť, nepomôže. Buďte teda pokojná a začnite byť šťastná.

Všetko, čo by ste začali robiť nasilu – zmena účesu, neustále „ponevieranie sa“ po vonku – lebo druhí vám to tak poradili, výzor plný kŕču, pretože si predstavujete, že ten váš pravý vás už musí čakať za rohom, lebo vy sa predsa ponáhľate, vás ešte viac pribrzdí. Ďalšou pozitívnou myšlienkou, ktorá vám určite pomôže dostať sa z paniky, bude veta o tom, že všetky dôležité veci prichádzajú do života samy. Počkajte si…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #panika

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...